- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Second Hand Shops
Имала съм неща от такива магазини.Не мисля,че е срамно или глупаво.Ако си харесаш нещо-купуваш го,какво значение има,че е по-евтино,още по-добре,ще спестиш пари...
Само простите хора биха се подигравали на някой,който си купува дрехи от там,лесно е да се правиш на голяма работа,когато не знаеш какво значи да нямаш!
ъх, кой ви излъга, че в тези магазини ходят хора, които не могат да си купят дрехи от другаде![]()
Хайде, никой не е толкова без възможности, че да не пазарува от другаде..
Аз имам както и сравнително скъпи дрехи и аксесоари, така и дрехи от подобни магазини.. първия път като влязох в такъв, имаше интересни нещица, купих си някакъв панталон за 3 лв![]()
ама беше доста добър.
Бельо не съм виждал се продава![]()
Та.. имам няколко дрешки, общо взето влизам да разглеждам само, но нищо не ми харесва - за това дрешките са ми само няколко.. друго си е 'обаянието' от разходка от НДК надолу по Витошка в посока Шератон, от там в дясно по Алабин и директно на Графа, та чак до Попа.. обикаляш, гледаш, купуваш..
Бъркаш, че няма хора които да нямат прари за други дрехи...
Аз също съм изпадала в подобно положение...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
E, не ти говоря да си вземеш префинени ботушки за 550 лв от лъскав магазин, ама има най-обикновени магазинчета, в които се прадават НОВИ неща за цени, максимално близки до тези в second hand магазините. Един Илиянци да вземеш - същите цени, нови неща внос я от Китай, я от Турция, но си има и качествени, стига да си късметлия, ако не познавачПървоначално написано от rosskata
![]()
Ама във Варна няма Илиенци, така че...
![]()
Пък и не съм виждала магазин в който да мога да си купя седем блузки за 5 лева...
А ти явно не си живял в краен квартал...
Вярвай ми има хора които 50 стотинки ги дават за хляб, не за блузка втора ръка- иначе няма кво да ядат
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
ами има много хубави магазини втора ръка и често си пазарувам от там доста хубави неща има ризки панталони ..
Ми загледах се в една сладурска ризка в такъв магазин...и не се присмивам на хора, които пазаруват от такива магазини
Аз лично досега не съм влизала в такива магазини,но като се замисля не бих си купила нещо втора ръка,мисълта че някой друг ще го е носил преди мен ме отвращава просто,т`ва е моето мнение по темата.И няма смисъл да се присмиваме на някой,който пазарува от такива магазини,защото може да няма необходимите финансови възможности за нещо друго.
макар че ги дезинфекцират мисълта да нося дрехи втора употреба ме отблъсква.познавам хора които пазаруват от там и не мисля че има за какво да им се присмивам.
между другото са забранени продажбите на бельо,бански,дрехи за деца под 1 година и играчки в магазините за втора употреба
Да, много! Иначе, отдавна не бях ходила в такъв магазин, но се сещамПървоначално написано от exploitedteen
за един много голям който ми е наблизко, и взехте, че ме вдъхновихте, утре ще хвана някоя приятелка, и ще ида да поровяНаистина има находки, иначе аз имам няколко неща от такива магазини, една тениска, която ми е много любима, и която вече съсипах от носене, сега основно спя с нея. Никога не бих се присмяла разбира се, глупаво е, за много малко неща бих се присмяла на някой изобщо...
Give me your best shot motherfucker!
vlizala sum v takiva magazin4eta...no ne sum si kupuvala ni6to!
Prosto za6toto nqkak si ne mi e priqtno dori da e nova i zapazema drexa samo pri misulta 4e i nqkoi dr q e obli4al mi stava gadno
vapros na izbor e...
a puk i ne bih se prismqla dori na nai golemiq mi vrag za takova ne6to
purvo za6toto tova e ne6to obi4aino
vtoro za6toto ne vseki ima finansova vuzmojnost primerno da pazaruva ot drugi magazini
i o6te kup ne6ta prosto nqkfo elementarno 4uvstvo ot 4ovek kum 4ovek nz kak to4no da go nareka...![]()
i spred mene ne e pravilno da se prismivame za6toto na seki moje da mu se slu4i
The pain is temporary!
imam priqtelki, na koi maika im i bashta im imat dosta dobri finansovi vuzmojnosti i pazaruvat ot takiva magazini. i az go pravq!! tova ne ot nqmane, prosto haresvam hora sus sobstven stil! da ne govorim kolko markovi NOVI drehi imam ot takiva magazini, mislq si che markite MEXX i O.N.L.Y. gi ima ne samo po vitoshka \/
Не съм пазарувал от такива магазини просто защото не ми е идвало на ум доесга. Не смятам че има нещо срамно или каквото и да било ако си купуваш дрехи от такива места. А колкото до бельото - съмнявам се че някъде ще намерите да се продава носено бельо
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
ne sam pazaruvala do sega i nqmam poznati koito sa go praveli.no.... kato se zamislq ne bih i si kupila ni6to ot takiva magazini
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
Мхм,бельо,бански и вече обувки е зцабранено да се продават там...Първоначално написано от The Interceptor
оо..май не сте ходили в Jambol city![]()
там е ПЪЛНО с бельо,бански и обувки колкото щеш!!!
имам предвид в магазинте втора употреба де...
Добре де много ми е интересно като ви е толкова гнус да си купите носени дрешки от някой секънд хенд то по тая логика и дрехите от марковите магазини са носени.Може би не толкова дълго и т.н но пък са минали поне 3,4 човека,които да са пробвали тая блузка,която ваз ви кефи или да са се навлекли в джинсите,които сте си взели и сте останали с впечатлението ,че са непокътнати.За това хората са измислили праха за пране,омекотителите и т.н![]()