- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Gyrdi ....
Gyrdite mi sa sys zaostrena,a ne sys zakryglena forma.Kakvo da napravq za da gi stegna i da gi napraq obli.. i moga li izobshto?
Abe momi4e tova ti e estestvenata forma na gardite,ni6to ne moje6 da naprai6 po vaprosa-priroda.
Lele...kato na kozichka li be ?mi za po-razlichno ot plastichen hirurg ne se seshtam.Ako mojeha vsichki jeni da si opravqt gardite s uprajneniq shteshe da e mnogo lesno,ne mislish li >
![]()
Хуя до края и душата в рая!
E kuv ti e problema - ne moje vs da sa s ednakva gurdi, no vse pak nqma kakvo da se napravi za kapriza "ne haresvam formata na gurdite si" osven plasti4nata hirurgiq... Ma spored men nqma smisal - i vse pak za kvo sa ti zaobleni gurdi po dqvolite ?!?!?!Budi takava kakvato si ..
I am the owner of nowhere land
Queen of the castle that’s made of sand
Staring in front of the universe
Maybe someday I’ll be someone else
I’m sure I’ll do it, but till’ that day
Here on my star I am just a castaway
ooo boje....tuka polovinata temi sa 4e horata hi4 nqmat cici....mi ti sega i pretencii za formataradvai se 4e ne se terzae6 s vyprosi'za6to sym ploska?' i se priemi takava kakvato si!....A i msilq 4e s ne moje6 da napravi6 formata im druga....moje bi bi stanalo ne6to s uprajneniq, noo tuka trqbva da se izkaje po-kompetenten 4ovek
Uspeh vse pak
![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Neznam .. moje bi
На колко години си....щото до едно време нормално е да са така...докато растът...иначе ако си по-голяма нищо не може да се направи
няма какво да се направи по въпроса
най-много да пробваш някакви упражнения за стягане![]()
"Целувка за лека нощ"
Споко, ще са така докато ти пораснат.А бтв ти на колко си години?
Оффф ебаси тъпата,комплексарска темаХара вие нямате ли си други проблеми?!?!?!Освен естествено,че някоя била мургава и това я подтискало,друга била с остри гърди...,
Ебаси тия теми ако не ги пускат някви пикли на 12-13...
![]()
Бтвв какви са тия упражниения за гърди беее.......има едни с гирички,ама не са за оправяне на "остричкото"
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
emi dokolkoto znam , na po4ti vs momi4et sa taka no izglejdat "obli" za6toto nosqt sutien , sutiena im pridava takava forma no tova ne zna4i 4e toi taka gi deformira prosto taka izglejda. zapo4ni da nosi6 sutien i 6te vidi6 4e e taka!Първоначално написано от Анонимко
![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Първоначално написано от ^FaiNt^F
всеки иска тва дето няма
що не си харесваш гърдите.. на мен ми се струва, че такива са по-харесвани и по-sexy, нз... мойте са заобленки пък искам такива като твойте :P айди да си ги разменим![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Колко си голяма?
Може още да ти се развиват гърдите!
Na 16 godini sym i sluchaino nosq sutien!Ne se kompleksiram ot tova,prosto bih iskala da go promenq ako moga i pitam dali moga!Blagodarq vi za razbiraneto na vsichki!
gen i tfa si e . kfit si gi nasledila s takiva shte si badesh osven ako ne se izrysish pri plastichniq .![]()
NE moje6 da gi stegne6, tva da ne ti e muskul!!!A kak da promeni6 formaya-nz osven s operaciq![]()
emi mai plasti4en hirurg mu e maikata....
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
Нем,знаете ли какъв и е проблема----> просто гърдитеи не са дорасли и все о6те са в стадий на заостреност хахаха![]()
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ostri li sa se edno si braknala v kontaktanqma nishto i taka sa gotini ama men ne me kefat takiva a obli
Мн обичам 'лисичите муцунки' ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Поздрави го .. има вкус момчето ..Първоначално написано от malko mace
![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.