Здравейте,

Надявам се, че тук ще получа помощ за да разреша проблема си, който ме измъчва от дълго време. Живея в малко градче в Южна България и съм от бедно семейство . Наскоро станах на 20 и почти не съм имал вземане-даване с момичета, просто защото животът ме прецака така. Ще попитате защо...ами защото когато ходех на училище ми се налагаше освен да уча и да помагам на татко във стопанството му (не ми се смейте моля ) , и не ми оставаше много време за социален живот...сега ще кандидатствам и се надявам да ме приемат да уча висше...но пак ще ми се налага да работя и не знам дали изобщо ще имам време за приятели...а времето минава и мен ме боли че съм сам и че нямам никакъв опит...излизал съм с общо две момичета досега, но първото ме заряза след 20 дена, така стана и със второто...само че тя разказа на всички колко съм бил дървен и как не съм ставал за нищо...как съм нямал опит и т.н., все неприятни неща за мен...и сега освен че ми е гадно, се и опасявам че винаги така ще става с мен...че винаги ще ме зарязват защото съм бил дърво и без опит...какво съм виновен че така стана с мен...кажете как да изляза от това положение...