- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Tichaneto
zdraveyte!Ot 3 meseca sam na razni dietki-razbira se zdravoslovni rejimi i t.n.Svalih dosta kg..v sa6toto vreme ticham vseki den po 1 ili 2 puti po 10 obikolki na stadiona(bez spirane).Sled okolo 2 sed zaminavam za USA i neznam kak da priklu4a s ti4aneto-t.k.tam nqma da imam vreme za tozi vid sport.Estestveno s ograni4enieto v hranata-prodaljavam..ta misalta mi e-1)trqbva li prez tezi 2 sedmici da namalia ti4aneto postepenno ili prosto taka izvednaj da spra?? 2)krakata mi stanaha leko muskulesti-po-skoro stegnati-i tova sa6to e pri4ina da iskam da spra..mislite li,4e ako spra ti4aneto i prodalja s dieta 6te stopia malko ot tezi muskul4eta?(za6toto 4estno kazano mai poprekalih s tova ti4ane i iskam da stopia malko ot muskul4etata
)).Please tell me what to do!!!Thanks
![]()
Baby nikfo spirane..xixi.abe produljavai da si bqgash ama nedei po tolkova mnogo..prai po 3x2 obikolki s po4ivka..spazvai dietkata i raotata e PEFECT !![]()
![]()
![]()
![]()
По скоро мускулите ще се отпуснат, а няма да се "стопят" ... А относно храната там, сама си знаеш колко е истинска и дори да ядеш малко... ах, ужас...
Ебаси какви са тия мусколи за момиче...да не станеш култористка ейВярно,че тичането тонизира цялото тяло,стяга краката,ама чак мускули
Пък и вече ти казаха,неможеш да ги премахнеш ей така...Най-много ще се отпуснат,а това хич не е хубаво
Нямаш ли възможност и там да спортуваш?Даже и да не е баш тичане,поне можеш да правиш упражнения за краката (подскоци,разпъвания,кляка ия....) Така поне ще поддържаш постигнатото
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
emiii kato na4alo naistina malko ponamali obikolkite i prai po4ivki ot vreme na vremea 6tom s dietkite 6te si produljava6... moje na sedmica primerno po dva tri puti da prai6 nekvi uprajneniq za cqloto tqlo kolkoto da se poddurja6 :P a puk za muskolite na krakata ti.. v nikakav slu4ai ne trqbva da gi ostavi6 da se "stopqt" 6toto stava grozno.. nqma lo6o da sa ti stegnati no da ne sa kato na nqkva kulturistka se pak
za celta spored men prosto e nujno maalko da ponamali6 s dvijenieto i vsi4ko 6te e ok
![]()
Mускулите не се топят а се изгарят с диета
Съвета ми е щом не си харесваш краката ако найстина ще спираш тичането прави теа бо,каланетика абе някаква аеробика
И задължително разтяганя преди и след тренировка !
Ефект ще има задължително