- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Как да я впечатля? Имала приятел ..
Бих искал,някой да ми помогне.Става дума за едно момиче.Всичко започна ей така познаваме се от 6 години,но но сме приятели и не,и бях обръщал внимание до преди два месеца,тогава изведнъж я видях и се влюбих от пръв поглед и на свети валентин и казах.Обаче се оказа,че тя ходи с някъв си там.Искам да я впечатля,но нз как Помогнете ми
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Пиши на кирилица,бъди пич
Обичам Мила бе хора
Ами да затова искам съвет а и още нещо как да я впечатляПървоначално написано от naia
Обичам Мила бе хора
Щом ходи с друг...Явно харесва другия...Пък и тя какво ти отговори когато и каза на Св. Валентин?Щом до 6 години нищо не ти е казала значи те има за приятел..Намери си друга...Първоначално написано от ObIчАм*Мила
Ще ти мине
УСПЕХ!
Не мога да престана да мисля за нея иначе naia ще опитамПървоначално написано от Krem4eto
![]()
Обичам Мила бе хора
Но тя си има приятел...Ако го обича ще е гадно да я отнемеш...Първоначално написано от ObIчАм*Мила
Незнам ще се изцедя докрай,но мисля,че не го обичаПървоначално написано от Krem4eto
Обичам Мила бе хора
Нз, УСПЕХ!!!Прави каквото ти е на душа!
Някакви други съветиили как да я сваля на живо или по skypeto(на живо ще е по-трудно де)
Обичам Мила бе хора
Даже не сме приятели,по горе си го пишеПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
Обичам Мила бе хора
Дано,благодаря многоПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
![]()
Обичам Мила бе хора
Имаше един филм "Just Friends". И май както става там, тя те е сложила в кръга на приятелите. Не че искам да те отчайвам, но щом не ти го е показала до сега, явно няма към теб чувства, различни от приятелските.![]()
Не се отчайвам,но трябва да я впечатля.Трябва да я спечеля пред онзи....дебил или нещо от този сорт(извинявам се към модовете и админите)Първоначално написано от DeSsY`
Обичам Мила бе хора
А и това,което написа във една друга тема и аз трябва да го направя май беше така "Като му покажеш, че не се даваш лесно и като го накараш да се влюби в теб по някакъв начин."Само дето аз трябва да и покажа ако ме разбираш/те
Обичам Мила бе хора
Да, и е абсолютна пародия! Освен това не си чела внимателно:Първоначално написано от DeSsY`
До автора на темата: IMHO т.нар. "Skype свалки" за безхарактерни и прозаични. Skype е само трамплин към свалката, т.е. става за уговаряне на tПървоначално написано от ObIчАм*Мила
[quote=MrAnderson]Да, и е абсолютна пародия! Освен това не си чела внимателно:Първоначално написано от DeSsY`
До автора на темата: IMHO т.нар. "Skype свалки" за безхарактерни и прозаични. Skype е само трамплин към свалката, т.е. става за уговаряне на tПървоначално написано от ObIчАм*Мила
Обичам Мила бе хора