- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да задържим сърцето на бройкаджия ?
kato go zareje6,ne ti trqbva sarce na broikadjiq![]()
Секси_Дизи, моля те, зайче, спри да говориш глупости....недей да се правиш на такава каквато не си, защото в 15-16 годишната ти главица виждам, че има много фантазии, и уж реален поглед над нещата, но като натрупаш опит, ще видиш колко заблудена си била, та мисълта ми е, недей да правиш меча услуга на момичето, автор на тематаИ само един въпрос към теб, какво за теб е сериозна връзка, че за годините си, ти си успяла да превърнеш няколко бройкаджии в сериозни приятели.....може да не ми отговаряш
![]()
Браво..много правилно! И какво значи бройкаджия ? Това са такива хора , се изтъкват с това с колко са си лягали. Все едно Митьо Пищова дето спал с 2927 жени , че после били 2846Първоначално написано от shalqlqlqlq
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Aз пък ще кажа от опит , че не може да променяш хората, ако те самите не го желаят.Бройкаджийте са си такива - вечно търсещи нещо по-добро, мислещи, че всичко, което лети се ЦЕНЗУРА и доказващи пред себе си и околните , че ги бива. Такъв човек се променя само ако наистина го поиска - или е бил с прекалено много жени и е решил да кротне или се е влюбил. За влюбването не съм сигурна , защото при тях е инстинктивно - изневяра без чувства, те не се чувстват виновни., просто моментен импулс, на когото не могат да устоят. Предполагам става въпрос за поредното 16-18 годишно "дупе" не мисля , че ще кротне - губи авторитет пред компанията, а ако става въпрос за някой 23-27 годишен пак няма да се промени - щом търси по-малка явно му е за едната бройкаПървоначално написано от sexy_dizzy
Много ми харесваш като се изразяваш така детски....така де....като се изразяваш така компетентноПървоначално написано от Labelle
Я малко момиченЦАТА, да си напънат мозъците, и да се сетят за едно нещо....не винаги нещата са такива каквито ви се иска да са, защо даден пич да е бройкаджия, ами ако причината да ви изневери е във вас
Това, че повечето не струвате, значи ли, че ние мъжете трябва да ви търпим, за да не ни сметнете за бройкаджии, като ви гледам как се изразявате направо ми идва да отида в манастир....ама нямааа \
/
И сега, КАЖИ БАБА ТЕНКИУ, за акъла![]()
![]()
![]()
mom4eto s koeto hodq e bil takuv, spal e sigurno s nad 100-150 momi4eta ako ne i pove4e no eto 4e ve4e napalno se promeni i ve4e 3godoni sme zaedno!!!!
prosto me obi4a i zatova se promeni
tova e edinstvenoto koeto moje da zadurji surceto mu- ako te obi4a
p.s. tova gore go pisah az
Ako ospee6 da go nakara6 da te revnuva sigorno 6te ima6 ospeh>>
good luck
Предполагам мен си визирал с детския ми акъл. Какво по- хубаво от това да се изразяваш детски и да мислиш по-детскиМного ми харесваш като се изразяваш така детски....така де....като се изразяваш така компетентноЯ малко момиченЦАТА, да си напънат мозъците, и да се сетят за едно нещо....не винаги нещата са такива каквито ви се иска да са, защо даден пич да е бройкаджия, ами ако причината да ви изневери е във вас
Това, че повечето не струвате, значи ли, че ние мъжете трябва да ви търпим, за да не ни сметнете за бройкаджии, като ви гледам как се изразявате направо ми идва да отида в манастир....ама нямааа \
/
И сега, КАЖИ БАБА ТЕНКИУ, за акъла![]()
![]()
![]()
- толкова чисто и невинно без пресметливостта и користта на възрастните
И продължавам да твърдя, че не можеш да променяш хората. За краткия ми все още живот съм имала възможността да общувам с много хора от различни възрасти , националности и ценностни ситеми - Мога да кажа да бройкаджийте съществуват!!! И с най-готиното момиче да излизат пак няма да устоят на изкушението ако им се отвори възможност, после ще си се приберат с чиста съвест да свлят звезди на жената/гаджето си Въпроса ми е следния - ако човек е с момиче , което не става за нищо , както ти се изрази повечето от нас са такива защо не я зареже и тогава да се впусне в нова връзка ами е с нея и тогава рез това време спи с още 20??? Или защо ако момчетата са такива моралисти 60% от посетителите в дискотеките само се чудят коя да забършат? или защо на приятелката ми гажето носи халка? - може би жена му за нищо не става , че му е родила на същия 2 деца и гледа по-цял ден него и тях. Но не жена=зло ние сме виновни че мъжете не могат да си го държат прибран
![]()
Не си ги държим прибрани, защото има кой да ги хване, не мислиш ли?Първоначално написано от Labelle
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Сори за офтопика: А ние момичетата какво да кажем?? Като всеки 5 е готов да легне с мен какво трябва да спя с него по твоята логика??? Главата е сложена на раменете за мислене и 300 навити да имаш ще спиш ли с тях ако знаеш , че би наранил 1 , но тази която обичаш? Не, нали. Това че в магазиан се продават купища стоки не значи , че ги купуваме всички........Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Ами, честито, но на твое място не бих го казвала.Първоначално написано от Анонимко
zashto ne bi go kazvala ?!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Първоначално написано от `Death`Whore`
???![]()
![]()
![]()
Trqbva da imate po-pikantni migove ti da si tazi koqto da opredeli pravilata ni6to 4e si mu broika mnogo takti4ni4ko moje6 da go nakara6 da pravi kakvoto ti poiska6 samo da znae6 kak da deistva6 bez da misli6 mnogo 6toto i ti moje6 da se opari6 kolkoto i da ti haresva opitai se da ne vlaga6 mnogo 4uvsva prosto napravi parvoto ne6to koto ti doide na um ma ne ne6to tapo mi ako ste v kafe s priqteli ti go izmakni i mu kaji "ela s men" kato te pita kade ne mu kazvai pogriji se da te posledva otidete v nai-blizkiq kenef ponatiskai go malko i izlez 6te vidi6 posle nqma da znae kade se namira ama v nikakav slu4ai ne mu se davai da te e*** 6toto 6te zagubi interes v momenta vkoito go napravi6poigrai si s nego kolkoto i da ti se iska da spi6 pazi distanciq i moje i da ne mubade6 porednata broika
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
prosto trqbva da byde6 po seriozna s nego(no ne i da te pomisli za nekoi pravej)bydi iskrena pokaji mu 4e moje da ti ima doverie i 4e ti ne si kato drugite momi4eta koito e imal!!!pojelavam ti uspeh dano uspee6!
![]()
az 6e vi kaja,4e ako ne mojete da promenite edno mom4e,t.e. da go napravite ot broikadjiq seriozen i da go nakarte da hlatne do u6i,tova ne zna4i 4e mom4eto e tvardoglavo ili tapo,prosto vie nqmate talanta da promenqte ne6tataa po temata: prosto badi sigurna v sebe si i ne pokazvai revnostta si ili izob6to 4uvstvata si dokato ne go oplete6
![]()
може би да преглътнеш всичко,което ще ти направи,колкото и да те боли....след време момичетата ще го заебат до една само ти не....би трябвало да се осъзнае..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Защо не пробваш да му покажеш, че не е единствен на тоя свят. То най-добре е да му биеш шута, ама ако си тооолкова влюбена пробвай следното. Когато говорите примерно ти първа приключвай разговора. Първа казвай, че трябва да си вървиш. Не приемай винаги поканите му за среща, колкото и да ти се излиза и колкото и да искаш да го видиш. С две думи играй ти търсената мацка, с многото ухажори и сам ще дойде при тебА що не пробваш да му посмажеш малко самочувствието на голям плей-бой (сигурно звуча като мъжемразка
). Примерно виждаш го докато се перчи пред теб с фразата "Имам адското тяло" и контрирай с нещо като "Май отдавна не си тренирал", абе все ще измислиш нещо. И да не ти пука. Колкото по-цапната си във всяко отношение, толкова по-добре
![]()
.