- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Problem v disko
snoshti bqh na disko s kus rukav...dneska na lqvata mi ruka vidqh che ima obriv i mislq che sum bocnat...rukata mi e iztrupnala (muskula se e svil) vse edno sa me bocnali kakvo da pravq?![]()
Едва ли някой ще ти боцне няква спринцовка и ти няма да усетиш. Нежъзможно е, освен ако не си се бил яко натряскал.![]()
abe ne znam ama mam malko poduto mqsto na rukata s neshto kato dupchica po sredata...behme piinali inache
sa kato gledam ima nqkva tochica no ne dupchica...nqkva jivotinka moje da nz ama sum besen idva mi da skapa glavata ne nekoi
moje da e nqkvo nasekomo
agahahaha :P :P :P ae bratle nqa lo6u e,!glei sau da ne sa zaribi6 na hard 6ot igrata staa 6ibana \/
abe ne znam ama kato se pribiram podpiinal kato snoshti obiknovenno zaspivam vednaga ,a snoshti baq vuzbuden beh kato si legnah![]()
emi ida na lekar da te vidqt bre chovek..
Ако бяха ти инжектирали наркотик, щеше да усетиш последствията.
според мене това за алергията е възможно аз съм получавал ама не като твоята само ми се изрина около печата малко и за 2 дена мина ама го мазах с някво мазалоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Брат... ухапал те е комар. А може и пчела да е. А може и на коприва да си се ужилил. Намажи го с алергозанче и ще ти мине.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
А и + това тия инжекции се бият венозно, а не подкожно.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mersi che me uspokoihte ...vsushtnost neshto iam alergiq i pochnaha da mi izlizat nqkvi obrivi ebasi mamata pak malkiq dqvol e![]()
Отиди на лекар.![]()
Успех.![]()