.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: torenti

Голям фен
    Град
    sofia

torenti

pls mojete li da mi kajete kakfo predstavqvat torentite i kak se instalirat ili otvarqt te?

Nadinka
    Guest
    Най-просто казано торентът е много малко файлче (няколко КВ), което трябва да изтеглиш и да го отвориш с някой торент-клиент (например BitComet, uTorrent...). Като го отвориш, започваш да теглиш голям файл от всички, които го имат и го сийдват (т.е. пуснали са го за теглене). Колкото повече хора сийдват, толкова по-бързо ти ще свалиш файла на твоето РС. Желателно е да не затваряш торент-клиента си като го свалиш, за да може да се тегли и от теб.

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    A ot kyde se namirat teq torenti? Ot kyde moje 4ovek da si gi svali ?
    The art of love is not to let your heart get broken !

www.arenabg.com и www.data.bg
    аз оттам тегля

Мега фен Аватара на machoka
    http://forums.data.bg/viewforum.php?f=54

Изчети Важните теми и Съобщенията, които сме подготвили с колегите в този раздел, към който съм дал линк и ще добише една култура на сравнително високо ниво относно Торент системите

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Метълката
    www.arenabg.com и www.data.bg
    аз оттам тегля
    data.bg e tolkova murtvo 4e ne e istina !!! za tva .... http://torrents.linkos.bg/ edin ot nai-golqmite trakeri v bg

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Ох...

Мачока,
    Тва хич не помага. Аз трягбваше сама да си го разбера, с нищо не ми помогна форума на датата...

Сега... Ето какво се прави (елементарни неща, като за тъпо момиче като мен ):

Теглиш програма, с която да отваряш торентите, примерно uTorrent. После я инсталираш и я отваряш.

Отиваш в някой сайт за торенти, като

www.Torrents.bol.bg
    www.arena.bg
    www.torrents.data.bg
    www.bgnova.org
    www.torrents-bg.com

и си избираш торент. Натискаш върху линка му и на прозореца избираш "Open". Така ти го отваря направо през програмата и започва да го тегли. Важно е, обаче, да се запамети на друго място, а не там, където иска, за да го изтегли по-бързо. Оттам-нататък си нямам и на представа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си