- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- сутрин или вечер
![]()
Искам да ви попитам има ли някаква разлика кога ще се правят упражненията?Сутрин преди закуска или вечер преди лягане?![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Мисля че и 2те - в смисъл -прави и сутрин и вечер.Първоначално написано от sweety_91
А ако трябва да се избира - сутрин..ако не се лъжа /дано не се окаже че дрънкам глупости/ - метаболизма се задейства с помоща на упражненията..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Няма разлика.
Можеш и сутрин и вечер. Макар, че е хубаво и двете...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Сутрин метоболизмът е най-слаб, защото нивото на разгежен хормон е най-ниско. Вечер нивото му се увеличава, защото организмът се найстройва за сън - доказано е, че тренировка вечер гори повече мазнини отколкото сутрин.
wtf
НАй-добре и сутрин,и вечер.
Но ако не ти се правят по два пъти на ден,по-добре сутрин.
[size=7][b][u]fosse cos
Вечер по принцип е по - добре (преди да ядеш!!!), ама е хубаво и сутринта да правиш упражнения (преди закуска).
Проблема е, че имам възможност да си правя упражненията само вечер...Заради това питам... Но не знам дали има смисъл... Вие така като казвате, че сутрин е по-добре....
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Когато на теб ти е по-удобно и имаш време.Аз предпочитам сутрин - тогава като ли че имам най-много енергия,но когато нямам възможност тренирам следобяд.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
За какви упражнения става въпрос?
Кардиото се прави сутрин на гладно!![]()
Не не става дума за кардио... Обикновенни упражнения..Първоначално написано от Борат
![]()
Съветвам те и сутрин и вечер,ще има мн по голям ефект ако тренираш по малко два пъти на ден,отколкото да се пренатовариш на един път.![]()
Remember my name you'll be screaming it later...
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си
Сутрин е по добре.