.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Guest

Moderated: Има ли вероятност да съм бременна?

S priqtelq mi pravim seks ot okolo 10 meseca. Izpolzvame prezervativ, no predo okolo 4-5 meseca az malko se bqh panikiosala i vzeh postinor duo. Ot togava cikula mi malko nali se izmeni, no minaliq mesec ne doide, a posledniq put kogato mi doide be6e suvsem muni4ko. VINAGI izpolzvame prezervativ, ne davam 4lena mu da se dokosva do men bez... Ne sme zabelqzali da e padal ili da se e kusal prezervativa dokato sme praveli sex. Ima li veroqtnost da sum bremenna??????? Znam 4e trqbva da vzema test za bremennost, no iz4akvam o6te malko - sq trqbva da mi doide v blizkite nqkolko dena... ina4e 6te mi zakusnqva s 2 meseca... Kvo mislite?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    zabravih da kaja, 4e ne mi se e gadi, ne sum povru6tala, samo deto mnogo qm naposleduk...

Супер фен Аватара на sometimes_
    Явно е някакъв страничен ефект от Постинор-а, щом не е свършвал в теб, не се е късал презерватив и т.н...значи няма за какво да се притесняваш. Все пак ако се съмняваш...направи си тест, за да се успокоиш.
    I`m trying to make your dreams come true...

I az mislq,4e ne si bremenna,po princip postinor-a si krie svoite riskove!Taka,4e spoko,no za vseki sluchai si napravi edno test4e,zaradi sebe si!USPEH!!! \/
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Фен
    Град
    Blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от crystal_tear
    I az mislq,4e ne si bremenna,po princip postinor-a si krie svoite riskove!Taka,4e spoko,no za vseki sluchai si napravi edno test4e,zaradi sebe si!USPEH!!! \/
    ...pak i 6tom vinagi vnimavate ne se trevoji
    IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!

Голям фен
    poprincip test moje da si napravish 1 den sled kato ti zakusnqva!Sled kato ne ti e idvalo 1 mesec nishto ne ti pre4i da si napravish test...vupreki 4e nai-veroqtno e ot postinora,zashtoto toi ima dosta strani4ni efekti...no za da spish spokoino si napravi edin test!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    ами маи не си бременна но ако ти не доиде ходи за тест !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Щом ядеш много...има нещо .. най вероятно .. дятИнци![/code]

Guest
    a dali nqkude vuv varna moga da napravq abort, bez znanieto na roditel pri polojenie 4e o6te nqmam 17g ? I ako e vuzmojno kude? ako moje i da ne e nelegalen...

Голям фен Аватара на thirteen
    awe vinagi si ima trevoga.. shtoto malko ili mnoo vinagi ima opasnost ot gaf i posle si4ko otiva na kЪra.. az se si mislq dali ne e stanalo neshto ala bala.. ama e hubavo tva che vinagi gi praite s kaput.. i sled kato e taka za kvo si pila postinor kysal li se e..
    da ne se otklonqvam spored men sy6to ne si bremenna
    no osven test shte e hubavo da otidesh na lekar za da ti pomogne da se normalizira si4ko

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a dali nqkude vuv varna moga da napravq abort, bez znanieto na roditel pri polojenie 4e o6te nqmam 17g ? I ako e vuzmojno kude? ako moje i da ne e nelegalen...
    kak moje da mislish za abort bez dori da si si napravila test?

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    Преди 10 месеца уе мацка.... погледни се в корема, ко си надебеляла ше се усети... а и споко и килограми се качват и т.н.

Седи кротко, тегли един тест и продължавай

Guest
    Спокойно, почти сигурно не се бременна. Само едно ще ти кажа - не се забременява толкова лесно, колкото повечето момичета си мислите. Както някъде беше споменато, проблема е от постинор дуо. Това хапче не се препоръчва на млади момичета, а на зрели жени. В повече случаи след употребата му има сериозни смущения в цикъла.
    Веднъж аз и приятелката имахме гаф и тя взе постинор. След това цикъла и дойде много рано, следващия месец пропусна и след това изцяло се промени. Преди и идваша най грубо казано на 28-29 ден, а сега почна да и идва на 25. Така че всичко се дължи на постинора. Бъди спокойна!

Фен
    Град
    Там някъде!
    Споко бе....аз мисля че няма как да си бременна,защото той не е свършил в теб....за промените в цикъла...ама напълно нормално е след постинора...значи на мен ми се е налагало 2 пъти да пия тез хапчета....първия път нямаше никакви странични ефекти....но втория път след като ги пих ми дойде на 16-тия ден.....така че споко....а и за аборта...не може...доколкото знам....защото си непълнолетна и трябва поне единия родител да знае Но не мисля че ще се стига до там....ЗАЩОТО НЕ СИ БРЕМЕННА!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=35861&start

spoko milooo POSTINORA si kazva dumata....spored mene tva e nqkakav stranichen efekt i nishto drugo,ne mislq,che ima kakyvto i da bilo shans da si bremenna,zashtoto pyrvo toi ne e svyrshval v teb,vtoro prezarvativite vi ne sa se kysali i izhluzvali,i treto ne ste go pravili bez prezarvativ.....tai che spoks aide dano po skoro ti se normalizira cikyla i da se pouspokoish
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си