- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Az go zarqzah i sega toi ne mi govori...
Re6ih da spodelq s vas problema si...Predi edna sedmica zarqzah edno mom4e,koeto me obi4a6e!Parvata sedmica(dokato bqhme gadjeta)vsi4ko be6e o.k.No posle na6te razbraha i male...AZ mu kazah,4e trqbva da skaseme i sega toi ne mi govori,samo mi pra6ta nekvi strani sms i ve4e nzm kvo da pravq,za da go nakaram da mi progovori i otnovo da stanem pone priqteli!Molq vi pomognete mi...![]()
![]()
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Напълно нормално е да не ти говори...да го зарежеш заради това, че родителите си разбрали за него е супер глупаво.![]()
Обади му се и се опитай да му обясниш за какво става въпрос.![]()
Един съвет- това че родителите ти знаят за него, да не ти пука. Ако те кефи бъди с него и това е.![]()
Успех.![]()
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
успех
Thanks!She mu se obadq i 6e pogovorq s nego,no pri4inata da go zareja ne beha to4no moite roditeli...![]()
![]()
![]()
Като гледам по-вероятно е причината да е била ,защото лъжеш повечкоПоне като искаш съвет кажи как точно седят нещата..Последно родителите ли са виновни,друго ли ?Как искаш да ти се 'помогне' като лъжеш ?Отиди и поговори с него най-добре.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
A kva to4no e pri4inata ?!
Олигофренията е най-сладкото нещо на света
аха, искаш да сте просто приятели с момче, което те обича, а?Първоначално написано от maily
а да ти носи закуска в леглото, след като си правила секс с друг не искаш ли?
винаги съм се учудвал с каква лекота момичетата могат да бъдат жестоки. даже нямат угризения на съвестта.![]()
Зарязваш ме. Не ти говоря. Не ти се обаждам. Не пращам СМС. Не се чуваме никога повече. Не се виждаме.
Така стоят нещата. Ако съм те обичал.
Защо?
без значение
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Problema e 4e az po4ti ne go xaresvam,no mi e jal za nego i neiskam da go zarqzvam,zatova vi pomolih da mi pomognete,da go nakra pone da mi progovori.. [-o<![]()
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...
Не, сега ще ти обясня. Ти не го харесваш, но обичаш да се чувстваш харесвана. Искаш той да циркулира наоколо, за да помпаш самочувствие. А и за да знаеш, че винаги имаш резервен вариант.Първоначално написано от maily
Това си е чиста проба садизъм спрямо момчето. Е, щом досега не си го осъзнала, няма как да ти се помогне.
Ето съвет за момиче като теб. От време на време му казвай, че ще си помислиш дали не искаш да сте заедно. От време на време го целувай. Казвай му, че го харесваш, но сега не е времето.
Най-много един хубав ден да се хвърли от някой балкон
Thanks vse pak 6te vnimavam,no az ne sam tolkova jelano momi4e,za6toto sam mn visoka,a pove4eto mom4eta niski!Az ne iskam da go naranqvam,no prosto vsi4ko taka se polu4i.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Трябва да го оставиш за известно време - да изживее болката си. Не можеш да му помогнеш сега. Не мъчи момчетоПървоначално написано от maily
![]()
Извинявай ако съм те обидил.
п.п.: колко пък си висока?! нали манекенките били много красиви, а започват от 175+![]()
176sm,hubava sam,ama mom4etata sa niski...Spoko ne si me ubidil![]()
![]()
Ами на колко си???Първоначално написано от maily
Е, какво са 176?! Това е смешно даже. Аз съм 187 и не се смятам за висок. Даже не ставаш за волейболистка. Е, разпределителка или либеро евентуалноПървоначално написано от maily
![]()
Няма да се стягаш, готова си за фотомодел![]()
night_king az sam voleibolistka(ili po to4no bqh do predi 1 sed.)otkazah se za6toto nqmam vreme da trenirami bqh centur-napadatel!Po4nax da treniram na 10 mislq 4e i sega sam na 14!![]()
![]()
Първоначално написано от maily
Уникален автогол на Night_Knight.
![]()
Е за първи път да съм напълносъгласна с теб penywise!!!Първоначално написано от penywise
=D>=D>
Ти какво очакваш maily??? Да сте дружки?![]()
Никога не очаквай мъж, който те е обичал да ти е и приятел после. Въпреки, че малко нещата ги представяш неясно, то май и голяма любов от негова страна не забелзвам...
![]()
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
spored meen toi si ima palnoto pravo da ti se sardi
osobeno ako si mu obesnila ne6tata kakto na nas....
ne o4akavi vednaga da se opravite
no prosto ne go zarqvzai
i postepnno pak 6te si stanete fr
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
a i BTW nqma da e zle da mu se izvini6
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
ami 6tom si go zarqzala "zaradi va6te" na4i ne si go obi4ala mn mn (smeq da kaja 4e e bil porednata broika)abe men ako me zareje nqkoi zatova ne 4e nqma da mu govorq mi nqq da go pogledna kamo li da mu pi6a sms-i!
*ba*ti maloumnata postapka....
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!
Абе може смешно да звучи ама какво е BTW?Първоначално написано от miNiTo
BTW (btw) = ByTheWay = между друготоПървоначално написано от Krem4eto
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
imam nqkolko vuprosa kum teb ako moje:
1 na kolko ste godini i dvamata?!?
2 vashite za kakvo sa ti se skarali?!?
3 zashto si mislish che moje da budete priqteli shtom si skusala s nego po tolkova gaden nachin ili po tochno zaradi vashite?!?
Thanks!!!Първоначално написано от avrora