.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    liolioo
    Guest

Странни момичета ...

Момиче което и преобладават несериозните връзки реши да опитаме сериозно и вложи доста надежди в мен.Не си обяснявам защо ме заряза след 2 седмици с думите,че иска да е сама не иска момчета иска свобода...И ми обясни че съм бил идеалния за нея и на характер и на външен вид,обясни ми че сме били идеалната двойка и че съм най-печеното и гадже,че е имало тръпка че съм давал всичко от себе си и че не е видяла лош ден от мен.Да речем е искрена защото и вярвам,хубаво иска да в свободна,според думите и не иска да и тежи и да е задължена към някой...Каза че може би един ще ме потърси но не ми обещава нищо.Каза че съм по-различен и че ако бях един от поредните олигофрени дето е ходила е щяла сигурно още да ходи с мен но да ме лъже и да ме прай на луд а мене не е искала да лъже и не иска да ме губи!Аз достигам до извода че май и липсват чувства но не знам ... Питах я докато е в тоя период на свобода ако си хареса някой няма ли да тръгне с него и тя каза че дори да си хареса няма да тръгне щото ако става въпрос тя и мене ще ме харесва...
    Кво мислите по този въпрос какво мислите и за самата ситуация и за бъдещето?

Аз не съм впрегнат че ми е гадно-гадно ми е ама просто се чудя дали на други се е случвало такова нещо щото аз не вярвах че ще ми се случи такава обърквация ))

Повече от фен
    Ami az govorq po4ti su6tite ne6ta,kato ne iskam da sum s nqkoi.Glupavi opravdaniq naistina,no puk si li4i,4e deistvat-eto i pri teb e taka.Neznam,no tova,4e si iska svobodata me pritesnqva.Kogato obi4a6 nqkoi ne se 4uvstva6 vurzan za nego,a sam izpitva6 nujda da ste postoqnno zaedno

Супер фен Аватара на sometimes_
    Мда, типичните оправдания, но пък, за да си прави труда да ти казва всичко това значи наистина може да си те харесва и да иска малко почивка. Недей да мислиш, че тя няма чувства - няма човек, който не може да чувства, има само хора, които крият чувствата си.
    I`m trying to make your dreams come true...

Голям фен
    Град
    София
    Е пич ти пък бъди малко по-... натурален, бъди по-директен, по-искрен...

Като почне с "аз искам свобода, не искам момче, чувствам се/ще се чувствам задушена... и още 4 тома от на Блясъчко Мечтателника книжките оправдания) ти си отгоряш ЧЕСТНО и най-важното - ИСКРЕНО:

"Е хуу де - аз искам само да те чукам, ти после ако искаш пърхай по ливадите - бъди свободна"

и въпроса е приключен...

кво и пречи да я чукаш (дупка няква), пък тя ако иска да си чете "Правата на Човека - раздел Свободи и Задължения"
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

като не те иска заеби я и си живей живота \/

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    emiii spored men ima dva varianta:
    1. da produljava sus neserioznite vruzki i da ti e nagovorila tiq ne6ta samo za da otbie nomera i da te razkara no ne za6toto tq taka iska a za6toto se nujdae ot "svoboda". poznato
    2. po4nala e da se vlubva seriozno v teb i bqga za6toto q e strah ot 4uvstvoto i iska da obmisli ne6tata kato si po4ine malko ot mom4etata

drugi predpolojeniq za "strannoto momi4e" nqmam....
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    1. da produljava sus neserioznite vruzki i da ti e nagovorila tiq ne6ta samo za da otbie nomera i da te razkara no ne za6toto tq taka iska a za6toto se nujdae ot "svoboda". poznato
    2. po4nala e da se vlubva seriozno v teb i bqga za6toto q e strah ot 4uvstvoto i iska da obmisli ne6tata kato si po4ine malko ot mom4etata

=D> =D> =D> BRAVO {:tva e istinata

Град
    Na LuNaTa
    Попадала съм в такава ситуация,повярвай ми никак не е приятно и ако момичето е като мен е доста объркано.Тя 100% иска свобода и не те лъже,затова,но дали причината е,че не те харесва и си измисля или нещо друго е трудно да се каже..Ако си я притискал твърде много и си карал бързо сигурно си я отблъснал и тя се чувства странно,защото както каза,тя не е по сериозните връзки...Може би причината е,че макар да си идеалното момче за нея,тя просто не може да изпита нищо към теб и се самообвинява затова и не иска да те нарани..Аз я рабирам,но не мога да кажа каква е точната причина,просто послушай сърцето си!

spored men tq samo otbiva nomera i ima namerenie da prodaljava s neserioznite vrazki i vaob6te ne i puka za teb.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от XuTa4u

=D> =D> =D> BRAVO {:tva e istinata
    и аз така мисля

liolioo
    Guest
    Много коментари и искам да дадете малко по-нови сега ще ви кажа защо.
    Опознах я твърде добре знам и всичките неща които е правила с момчета и с тях се е държала грубо и ги е режела яко,тя не скри да ми каже че можеше да ме обвини в нещо или да ме излъже или да ми драсне само 1 смс ако е искала само да ме отбегне.Каза ми че съм единственото и гадже с което къса и я интересуват взаимоотношенията ни занапред.
    Има два варианта : да ме лъже-хубаво отбягнала е номера ако разбера че съвсем скоро си хване гадже (говоря за бая скоро) ще ми падне в очите малко или много.
    Но ако не ме лъже(аз я познавам и ви казвам че ако беше друго момиче нямаше да и повярвам щях да кажа че са само фафлички но на нея и вярвам) : какво мислите ?
    аз за кво искам мнение като съм си направил изводите вече и знам кво да правя за в бъдеще,знам че на нея и пука за мене и че един ден може да ми се обади но не ми е обещала нищо и остава и голям варианта че може и всичко да е приключило за в бъдеще.И все пак ще попитам какво ви е мнението за въпроса,дано съм ви светнал малко.
    Някои мнения ме подразниха на някои отвореняци дето се правят на големите ебачи.
    Отхвърля се факта че е почнала да се влюбва и това е причината както каза някой.
    Аре надявам се на още някое отговорче дано съм ви светнал малко.
    Вземете под внимание че и вярвам че е истина това което ми е казвала,и причината не е в мене давах и всичко включително свобода,но тя си ми призна че и тежи като ходи с някой(мисля че не говори конкретно за мене а въобще с някой не знам нямам си и на идея) и че иска свобода ( вече почвам да се повтарям )

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от liolioo
    Много коментари и искам да дадете малко по-нови сега ще ви кажа защо.
    Опознах я твърде добре знам и всичките неща които е правила с момчета и с тях се е държала грубо и ги е режела яко,тя не скри да ми каже че можеше да ме обвини в нещо или да ме излъже или да ми драсне само 1 смс ако е искала само да ме отбегне.Каза ми че съм единственото и гадже с което къса и я интересуват взаимоотношенията ни занапред.
    Има два варианта : да ме лъже-хубаво отбягнала е номера ако разбера че съвсем скоро си хване гадже (говоря за бая скоро) ще ми падне в очите малко или много.
    Но ако не ме лъже(аз я познавам и ви казвам че ако беше друго момиче нямаше да и повярвам щях да кажа че са само фафлички но на нея и вярвам) : какво мислите ?
    аз за кво искам мнение като съм си направил изводите вече и знам кво да правя за в бъдеще,знам че на нея и пука за мене и че един ден може да ми се обади но не ми е обещала нищо и остава и голям варианта че може и всичко да е приключило за в бъдеще.И все пак ще попитам какво ви е мнението за въпроса,дано съм ви светнал малко.
    Някои мнения ме подразниха на някои отвореняци дето се правят на големите ебачи.
    Отхвърля се факта че е почнала да се влюбва и това е причината както каза някой.
    Аре надявам се на още някое отговорче дано съм ви светнал малко.
    Вземете под внимание че и вярвам че е истина това което ми е казвала,и причината не е в мене давах и всичко включително свобода,но тя си ми призна че и тежи като ходи с някой(мисля че не говори конкретно за мене а въобще с някой не знам нямам си и на идея) и че иска свобода ( вече почвам да се повтарям )

Знаеш ли?Момичето е много объркано,но аз мисля,че тя тъкмо е почнала да се влюбва и за да предотврати това ти е казала,че иска малко време!Може след известно време да те потърси,но може и да не те потърси...Така,че недей се надява!Ако стане,стане , ако не-не!Но все пак ще стискам палци да стане! УСПЕХ!

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    heh. ne vi li hrumna be hora, 4e mojebi momi4eto prosto iska da e samo. 4e mojebi nqma nujda ot gadje, a ot priqtel. predpolagam vseki ot vas e iskal pone za malko da ostane sam s1s sebesi. ami ako momi4eto prosto e ob1rkano i iska da si podredi jivota predi da se namesva v 4ujdiq. nz nz. moje i gre6no da mi e mnenieto, ama tva momi4e prosto si iska svobodata. i to4no tuka ne trqa da se prilagat nqkvi taktiki za da se razbere kakva e vs16nost rabotata. moq s1vet k1m tebe liolioo e da ne forsira6 momi4eto i da i dade6 da razbere, 4e moje6 da i b1de6 prosto pr(dori da ne e taka)ako se po4ustva sigurna i za6titena s tebe, mojebi 6te poiska da podnovite vr1zkata si. uspeh!
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен

=D>
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

LoL!
    Guest
    Пич,жените са курви.Колкото по-малко ги слушаш толкова по добре.Ич да не ти пука.А тва което ти е казала тя?Ти би ли зарязал идеалното за тебе създание)))

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от LoL!
    Пич,жените са курви.Колкото по-малко ги слушаш толкова по добре.Ич да не ти пука.А тва което ти е казала тя?Ти би ли зарязал идеалното за тебе създание)))
    q pak? da ti eba maikata be idiot! nie sme bili kurvi.. a vie ste gorki4kite bezgre6ni suzdaniq koito ne vurtite pove4e ot edna i ne mislite s drugata si glava nali? aide molq ti se
    ina4e po temata- mi PI4 momi4eto ti e kazalo 4e iska da ostane sama puk ve4e ti si re6ava6 dali da q 4aka6 ili ne. li4no az ako bqh na tfoe mqsto nqma6e,6toto mn mraza nqkoi da me razigrava no vse pak ti si re6ava6..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

liolioo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    heh. ne vi li hrumna be hora, 4e mojebi momi4eto prosto iska da e samo. 4e mojebi nqma nujda ot gadje, a ot priqtel. predpolagam vseki ot vas e iskal pone za malko da ostane sam s1s sebesi. ami ako momi4eto prosto e ob1rkano i iska da si podredi jivota predi da se namesva v 4ujdiq. nz nz. moje i gre6no da mi e mnenieto, ama tva momi4e prosto si iska svobodata. i to4no tuka ne trqa da se prilagat nqkvi taktiki za da se razbere kakva e vs16nost rabotata. moq s1vet k1m tebe liolioo e da ne forsira6 momi4eto i da i dade6 da razbere, 4e moje6 da i b1de6 prosto pr(dori da ne e taka)ako se po4ustva sigurna i za6titena s tebe, mojebi 6te poiska da podnovite vr1zkata si. uspeh!
    Твоят отговор най ми допадна защото и аз така смятам,тя иска свобода и не и е нужно никакво момче!
    Така си е...Но след време ще я потърся или ще чакам тя да ме потърси защото съм сигурен че сама ще усети липсата от момче.Може пък да си намери друг кой знае.

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    ami tvoq slu4ai e edin ot nai-razprostranenite na4ini za kusane.e drugiq si4ki go znaem "neka si ostanem samo priqteli" i msilq 4e e po-dobre 4e ti go e kazala taka.na tvoe mqsto 6tqh prosto da se opitam da q zabravq 6toto qvno interesut i kum teb ne e golqm a i mai ti e napravila usluga kaato ti e kazala istinata
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Ami az govorq po4ti su6tite ne6ta,kato ne iskam da sum s nqkoi.Glupavi opravdaniq naistina,no puk si li4i,4e deistvat-eto i pri teb e taka.Neznam,no tova,4e si iska svobodata me pritesnqva.Kogato obi4a6 nqkoi ne se 4uvstva6 vurzan za nego,a sam izpitva6 nujda da ste postoqnno zaedno

=D> =D> =D>
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Виж сега, и аз някой път като режа някой, а не искам да го нараня, му казвам такива неща, излислям си разни оправдания, защото истинската причина е, че просто той не ми допада. Ти може и да и вярваш, но моето мнение е, че тя просто си търси оправдание. Веднъж на един, който ме сваляше в една дискотека, му казах, че още не съм забравила предишния и всякакви такива глупости, на които той повярва и може би и той като теб е убеден, че не съм го излъгала. Истината беше, че ми говореше клишета, пълни глупости, освен това и имаше лош дъх. Но разбираш, че не мога да му го кажа това, нали? Така че наистина ми се струва, че тя може просто да не те харесва.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Повече от фен Аватара на gorskata_feja
    Град
    v nas
    1. Si4ki kato kusame s nqkogo si tursim opravdanie, nezavisimo kakvo e to!
    2. Az su6to sum kazvala podobno ne6to i v kraina smetka i do tozi moment imam 4uvstva kum mom4eto, no predpo4itam da sum sama!

Ot tuk sledva izvoda, 4e v tozi moment na neq naistina i e po-dobre da e sama. Vuzmojno e oba4e prosto da iska da se otdrupne ot teb za malko, za da vidi kak stoqt ne6tata, a pri tova polojenie mnogo skoro moje da te potursi! No vupreki vsi4ko moje bi ne ti vqrva dostatu4no... (dano ne e taka)
    Ta variqnti ima adski mnogo :P i vse pak ti si q poznava6 mnogo dobre, taka 4e ti preporu4vam da q popita6 za6to iska da e sami4ka, a ako naistina durji na teb 6te bude iskrena i moje i da se suberete po-burzo ot o4akvanoto \/ UspeH!!!
    Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!

liolioo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от gorskata_feja
    1. Si4ki kato kusame s nqkogo si tursim opravdanie, nezavisimo kakvo e to!
    2. Az su6to sum kazvala podobno ne6to i v kraina smetka i do tozi moment imam 4uvstva kum mom4eto, no predpo4itam da sum sama!

Ot tuk sledva izvoda, 4e v tozi moment na neq naistina i e po-dobre da e sama. Vuzmojno e oba4e prosto da iska da se otdrupne ot teb za malko, za da vidi kak stoqt ne6tata, a pri tova polojenie mnogo skoro moje da te potursi! No vupreki vsi4ko moje bi ne ti vqrva dostatu4no... (dano ne e taka)
    Ta variqnti ima adski mnogo :P i vse pak ti si q poznava6 mnogo dobre, taka 4e ti preporu4vam da q popita6 za6to iska da e sami4ka, a ako naistina durji na teb 6te bude iskrena i moje i da se suberete po-burzo ot o4akvanoto \/ UspeH!!!
    1. Тя има супер доверие в мене и мн. ме уважава
    2. Знам що иска да е самичка просто от 1 година не се е спирала да е с момчета и иска свобода на тоя етап.
    3. Доста споменахте че това може да е само оправдание...Ми да може да са само фафлички да ме лъже,аз не съм глупав правя си сам изводи,и аз бих резал така по тоя начин някого който уважавам доста,но в случая и вярвам-познавам я и знам кво и е било докато е била с мене.
    "gorskata_feja" като че ли най-доближи допитването ми,мерси!

zabravi da spomene6 na kolko godini emomi4eto za6toto ima golqmo zna4enie

liolioo
    Guest
    16 мисля

Това пък вече направо кърти!Дори и да иска свобода и разни такива,ако има силни чувства към теб,едва ли щеше да иска да се разделяте,не знам дзащо го прави,това е доста странно:дори и аз не съм правила подобни неща!
    Възможно е просто да си е измислила оправдание да скъса с теб,не знам.Е па тва наистина е направо трепач,това момиче нещо не знае какво иска!
    Попитай я дали да я чакаш поне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си