.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Град
    plovdiv

kak razbrahte 4e naistina izpitvate liubov kum neq/nego????

zdr!mnogo puti me pitaty kak sum razbrala 4e naistina obi4am nqkoe mom4e.v pove4eto slu4ai nz kak da otgovorq na tozi vupros i bih iskala da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa,predvaritelno blagodarq 4e mi oburnahte vnimamie
    Kogato nakoi si otiva ti ne moje6 da go spre6,kogato edna liubov umira,ti ne moje6 s neq da umre6 i togava osuznava6 4e me4tite sa izmama,spomenite bolka otmalqla,4e si bila 6tastliva no NE SI RAZBRALA...........

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Mi ...kogato sam do nego zabravqm vsi4ki problemi,zapo4vam da si mislq samo hubavi ne6ta,i vremeto zapo4va da te4e bavno-minutite se prevru6tatat v 4asove!Kogato sam bez nego mislq samo za nego,ne 4uvam ne mislq,ne vijdam....negovite dumi sa mi v u6i4kite,toi mi e v uma,negovata usmivka mi e pred o4ite! Za men tova e lubovta

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Re: kak razbrahte 4e naistina izpitvate liubov kum neq/nego?

Цитирай Първоначално написано от avito_{P}
    zdr!mnogo puti me pitaty kak sum razbrala 4e naistina obi4am nqkoe mom4e.v pove4eto slu4ai nz kak da otgovorq na tozi vupros i bih iskala da 4uq i va6eto mnenie po vuprosa,predvaritelno blagodarq 4e mi oburnahte vnimamie
    mi de da znam nekfo priqtno chuvstvo se edno neshto ti gadelichka vytreshnostite no ne govrq za onova svivane gore visoko a za edno drugo blizo do sarchiceto

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми...просто го усетих със сърчицето си.Знам че отговора не е възможно най-изчерпателния,ама при мен така беше

Град
    In the darkness
    Стомаха ми се свива,сърчицето ми започва да тупри забързано и само при един негов допир до мен изтъпвам
    Така усещам аз че съм влюбена в някого
    За всеки пази земята онези двата квадрата тишина,
    и тази завист сегашна там долу изглежда доста излишна!

Първата вечер,след като се запознахме,и след като той ме изпрати,се прибрах вкъщи и веднага след това започнах да говоря по телефона с приятелката си.Аз дори не осъзнавах че съм била влюбена,а то толкова си било личало.Та аз само за него говорех.Звънне ли телефонът подскачам с надеждата че е той.Гушкам плюшеното меченце и си представям че е той.Ами такива неща.Като е близо до теб,имаш чувството,че сърцето ти ще изхвръкне.Като е далече от теб,ти е едно такова супер нервно.Постоянно говориш за него,виждаш живота по-прекрасен.Кефиш се на всяка дреболийка,чувстваш,че летиш,в часовете хич те няма,в междучасията също.Само той ти е в главата!

Просто го чустваш не може да се опише с думи и точно това е магията на любовта! \/ Нещо в корема ти те гъделичка постояно, сърчицето ти бие на пълни обороти и мисълта ти е изцяло заета от любимия човек, когато го видиш настръхваш.....абе не може да се опише с думи просто ЛЮБОВ!!!

Град
    SoFia
    Ami az vednuj sum obi4ala i vse o6te obi4am tova mom4e nz moje bi ot 2 godini az sme zaedno ot 8 meseca...prosto lubovta ne se razbira tq se 4uvstva i go use6ta6....nz az taka razbrah ii znam 4e ne se samozalugvam...kogato go nqma do men ne se 4uvstvam tolkova 6tastliva....eh lubov lubov
    винаги напред и нагоре!

Un coeur qui bats en deux corps - "Любовта е чувството, което чувстваш, че си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога не си чувствал"

Цитирай Първоначално написано от melbi4kata
    Un coeur qui bats en deux corps - "Любовта е чувството, което чувстваш, че си почувствал, когато чувстваш чувството, което никога не си чувствал"

Едва ли някой щеше да го обясни по-точно! =D>

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Първата вечер,след като се запознахме,и след като той ме изпрати,се прибрах вкъщи и веднага след това започнах да говоря по телефона с приятелката си.Аз дори не осъзнавах че съм била влюбена,а то толкова си било личало.Та аз само за него говорех.Звънне ли телефонът подскачам с надеждата че е той.Гушкам плюшеното меченце и си представям че е той.Ами такива неща.Като е близо до теб,имаш чувството,че сърцето ти ще изхвръкне.Като е далече от теб,ти е едно такова супер нервно.Постоянно говориш за него,виждаш живота по-прекрасен.Кефиш се на всяка дреболийка,чувстваш,че летиш,в часовете хич те няма,в междучасията също.Само той ти е в главата!
    Това не е любов, това е просто еуфорията в началото на връзката, да кажем, привързване.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Това не е любов, това е просто еуфорията в началото на връзката, да кажем, привързване.
    Не,правя разлика между тях.Знам как съм се чувствала когато съм била привързана просто към някой,знам как се чувствам и сега когато съм влюбена

Мега фен
    Няма влюбване от първа среща.

Mi to za lubovta dumite nestigat,nali znae6 kato te vrahleti ne pita

Супер фен
    Ми веднъж започнах да треперя от радост!!!Че ще го видя!

Оф как да ти обясня!Това бяха реакциите ми веднага след първата среща без да осъзнавам че вече съм се влюбила.На следващата вечер бях сигурна че е любов,пък и тогава тръгнахме.Знам че е любов,преди не е било толкова силно!

Супер фен
    Веднъж наистина се влюбих на 1 среща!

Голям фен
    Град
    sofia
    Kogato se vlubi6 v nqkogo to se use6ta v sa6tiq mig v koito go pogledne6!Trapkata minava prez tqloto ti kato tok i use6ta6 silnite 4uvstva napira6ti v teb pone pri men e taka no pri vseki 4ovek e razli4no!!!
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    ami kato go vida mi se preobra6ta stomaha ili ne6tu podobno i az ne go zn to4no imam 4uvstvoto 4e ne6tu otbatre me gadali4ka :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си