Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? - Monny Monsterr (понякога го пиша слято)
2. Pola ti e...? - Женски.
3. Istinskoto ti ime? - Симона.
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? - Мразя наивността си, харесвам това, че се опитвам да бъда добър човек.
5. Kakvo ti lipsva? - В момента? Приятеля ми <3
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? - Да спра войните, световния глад, дискриминацията, нетолерантността и бих дала закон, че политиката на която и да била държава не трябва да се свързва с религиите.
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? - Уча в НХГ.
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) - Аз съм човек, който обича да слуша музика, да рисува, да си боядисва косата в нестандартни цветове и да си прави пиърсинги. Също така съм човек, който се опитва да помага на всички или най-малкото да ги изслушва.
9. Rojdena data? - 02.09.1996 г.
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink - Не, мерси.

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? - Да.
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? - Когато двама души са наясно, че искат нещо повече от секс. Когато се разбират достатъчно, че да си помагат в трудни моменти и при спорове не да се разделят, а да говорят докато проблема не бъде решен.
3. Nai-dulgata ti vruzka? - В момента съм в нея - от 3 години сме заедно.
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? - Сегашната ми любов е първата ми истинска. Не мислех, че с този човек ще стане нещо. Но ето че стана. Разбрах, че имам нещо повече от "увлечение" когато плаках пред него за първи път. Беше го страх от обвързване, но преодоляхме всичко.
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? - Веднъж.
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? - За мен има. И по принцип има, просто хората я намират в различен момент от живота си.
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! - С приятеля ми сме имали трудни моменти, в които съм се чувствала "разбита", но преодоляхме най-трудното.
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? - На 21 е сегашното ми.
9. Sajalqva6 li za ne6to ? - Всички съжаляваме за нещо.
10. Revniv / a li si? - Да.

Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? - 3 месеца след като се запознах със сегашния ми приятел.
2. Kakvo misli6 za sexa? - Начин да изразиш чувствата си и да получиш удоволствие.
3. Kakvo nai-te vazbujda? - Приятеля ми.
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? - Да бъде приятеля ми.
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? - С малко предигра.
6. Koe nai ti haresva v sexa? - Всичко ми харесва.
7. Kolko 4esto pravi6 sex? - Различно.
8. Koe e lubimata ti poza? - Не знам...
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? - Че това е изнудване.
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? - Супер е.

Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? - Метъл.
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? - Много са, но да кажем сега съм на тема Менсън.
3. Kakvo misli6 za baladite? - Не съм човек, който е любител на балади. Но пък има много красиви рок и метъл балади.
5. Lubimi pesni4ki? - Ashes Remain - Right here
6. Ot kude si tegli6 muzika? - kat.ph
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? - Не знам.
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? - Клиповете на adidas batka и konsperaciq.
9. Ot kude znae6 za tozi forum? - Не помня.
10. Za6to vliza6 v foruma? - Забавно е.

Napi6i i kakvo misli6 za podnovenia "LEKSIKON"! - Не съм вижала стария, но този ми харесва. Някак е по-оригинален от досега срещаните и се е получило готино разделението на секции/теми. Единственото, което не ми харесва е писането на латиница.