Лична информация:

1.Ник в кой да е чат? Dr. Kazimbutt, marsianskoto.
2.Полът ти е? Мъжки.
3.Истинското ти име? Димитър.
4.Какво мразиш/харесваш у себе си? Кефя се на това, че си имам собствено мнение, тоест не се влияя от никой. Също и на това, че не съм наивен.
Няма нещо в себе си, коета да мразя. Все пак това съм си аз - не мога да се ненавиждам.
5.Какво ти липсва? Време.
6.Ако можеше да промениш нещо, какво щеше да е то? Щях да направя така, че всичките пари, които в момента се влагат във военната индустрия, щяха да отиват за неща, които са далеч по-смислени и полезни за човечеството.
7.В кое училище учиш? 95то СОУ РИЧЕМ.
8.Кой си ти (нещо повече за тебе)? Ми аз съм си аз... удивителен по своему.
9.Рождена дата? 25 ноември, 1988 г.
10. Качи снимка, за да те видим. Ето една стара, че нямам нови.

Любов:

1.Имаш ли връзка в момента? Не.
2.Какво според тебе е "сериозна връзка"? Такава, в която има истински чувста и не е на материална основа.
3.Най-дългата ти връзка? Година и 7-8 месеца.
4.На колко години беше, когато се влюби за първи път? Разкажи за любовта си. Може да звучи тъпо, но тогава бях четвърти или пети клас... детската любов е най-чиста.
5.Колко пъти си се влюбвал истински? Само веднъж.
6.Има ли истинска любов... или за тебе това е отживелица? Вярвам, че все още има.
7.Кога за първи път са ти разбивали сърцето? Разкажи. Пас.
8.На колко години е било най-голямото гадже, което си имал? Колкото мене.
9.Съжаляваш ли за нещо? Не. Каквото е трябвало да стане е станало. Съжалението няма да промени нищо.
10.Ревнив ли си? Да. Според мене това е напълно нормално.

Секс:

1.Кога го направи за първи път? Когато бях на 15.
2.Какво мислиш за секса? Че е нещо хубаво и не трябва да се прави просто ей така - за гъзарията.
3.Какво най-много те възбужда? Една страстна целувка.
4.Какво трябва да притежава човек от противоположния пол, за да стане обект на сексуално желание от твоя страна? Говорим за чисто сексуално привличане, нали? Външна красота и хубаво излъчване.
5.Ако половинката ти не желае да спи с тебе, как ще я накараш? Няма да я карам. То е най-хубаво, когато тези работи стават спонтанно, а не насила.
6.Кое най-много ти харесва в секса? Не мога да кажа.
7.Колко често правиш секс? И тук съм пас, защото няма как да дам точен отговор.
8.Коя е любимата ти поза? Когато момичето е отгоре.
9.Какво мислиш, когато някой ти каже, че ще спиш с него, ако го обичаш? Май този въпрос е отправен само към момичетата...
10.Какво мислиш за оралната любов? Че е нещо хубаво.

Музика и забавления:

1.Какъв стил музика слушаш? Рок, блус, класика и малко метъл.
2.Кои са любимите ти музикални изпълнители? Джими Хендрикс, Ерик Клептън, KISS, Red Hot Chili Peppers, Guns n' Roses и The Rolling Stones.
3.Какво мислиш за баладите? Нищо конкретно. Просто ме кефят и това е.
5.Любими песнички? Джими Хендрикс - Wild Thing, Purple Haze, Hear My Train A Comin'; KISS - God Gave Rock 'N' Roll To You, Heaven's On Fire, I Still Love You; Red Hot Chili Peppers - Road Trippin', I Could Have Lied, Don't Forget Me... има още много.
6.Откъде си теглиш музика? Откъдето намеря това, което търся.
7.Любима фраза, която често използваш? "Ти си удивителен/уникален".
8.Кое те кара да се заливаш от смях? Хорската простотия.
9.Откъде знаеш за този форум? От този на data.bg.
10.Защо влизаш във форума? Защото постовете на някои хора ме разсмиват, на други - поучават; а на трети - изумяват.