Лична информация:
1. Ник в кой да е чат? Същият, който и тук. :Р
2. Полът ти е..? Женски.
3. Истинското ти име? Камелия.
4. Какво мразиш / харесваш в себе си? Омразата е много сериозно нещо, не смятам, че имам черти на характера си, които да мразя в истинския смисъл да думата. Не харесвам това, че прекалено много се доверявам на хората, лесно печелят доверието ми, наивна съм, разочаровам се бързо, много лесно си сменям настроенията, зависима съм, влагам твърде много вяра и енергия в загубени каузи, позволявам да ме разиграват и нараняват, въобще.. няма смисъл да продължавам, дълъг списък. (:
Пък какво харесвам.. знам ли.
5. Какво ти липсва? Сила.
6. Ако можеше да промениш нещо, какво щеше да е то? Отношенията между хората. Бих ги направила по-искрени, по-истински. Целият фалш, в който живеем ми идва малко в повече.
7. В кое училище учиш / къде работиш? Уча в 127мо, а това че работя е нещо много относително. (:
8. Кой си ти? (нещо повече за теб) Хех, аз съм си аз. Не мога да се опиша в няколко изречения. Пък и да бих могла, надали би било обективно. Тези неща си проличават от мненията ми, предполагам.
9. Рождена дата? 21.10.1990г.
10. Качи си снимка, за да те видим
Любов:
1. Имаш ли връзка в момента? Да.
2. Какво според теб е "сериозна връзка"? Просто връзка между двама, които се обичат, държат един на друг и се уважават.
3. Най-дългата ти връзка? Сегашната. 11ти месец.
4. На колко години беше когато за първи път се влюби? Разкажи за първата си любов. Бях 6ти клас когато си въобразих, че съм влюбена. Няма нищо съществено, което да разказвам. Ходехме с момчето 3 месеца, до момемнта, в който осъзнах, че любовта е нещо много повече от пеперудки в корема. Влюбих се истински тази година, на 15 бях още. А вече наистина няма какво да разказвам, защото някои неща просто не могат да бъдат обяснени с думи. <3
5. Колко пъти си се влюбвал/а истински? Един. (:
6. Има ли истинска любов, или това е отживелица? Има разбира се. Това, че хората прекалено често забряват значението й, не значи, че не съществува. И не знам как е възможно да бъде отживелица - любовта не е някаква мода, или нещо, което зависи от времената, в които живеем.
7. Кога за първи път са ти разбивали сърцето? Разкажи! Истински - края на юли тази година. Имало е и много други случки от този род, но надали преди сърцето ми е било разбивано до основи, хах.
8. На колко години е било най-голямото / най-малкото гадже, което си имал/а? Не съм съвсем сигурна какво трябва да пиша тук. о.0 Общо взето, гаджетата ми са си били близо до годините, на които съм била аз, без някакви драстични разлики. Не съм имала по-малък от мен.
9. Съжаляваш ли за нещо? Не. Ако съжалявах, това щеше да значи, че искам да го променя, а променя ли нещо в миналото променям и настоящето. Аз настоящето не бих искала да си го променям. (:
10. Ревнив/а ли си? В последно време - прекалено. Работя по въпроса, пхаха. (:
Секс:
1. Кога ти беше първият път? На 15.
2. Какво мислиш за секса? Прекрасно нещо, което е още по-прекрасно, когато е израз на любов.
3. Какво най-много те възбужда? Целувки, предполагам, хах. (: Абе, всичко от човекът, с който съм.
4. Какво трябва да притежава човек от противоположния пол, за да стане твоят желан сексуален обект? Като за начало - излъчване. Познавам наистина много красиви момчета, с правилни пропорции и всички екстри, но без грам излъчване. Е, съжалявам, не може да ме привлече такъв човек. Въобще, усмивката е нещо, което веднага ми хваща погледа. (: Отделно, увереността е много важно нещо. Момче, което се срамува от себе си, постоянно се притеснява и си оправя нещо далеч не е особено приятно. Обичам и някакви такива, които адски разпалено коментират някаква тема, адски адски ме привлича. И да, чисто сексуално говоря. Не знам защо хората като задават подобни въпроси винаги очакват външен вид да се описва. Бла. (: (походка между друхото!)
5. Ако половинката ти не желае да спи с теб, как ще го/я накараш? Не бих карала някого да прави нещо, което не иска. Нищо направено на сила, не е хубаво.
6. Кое най-много ти харесва в секса? Близостта, интимността, идеята, че имам на някого такова доверие, фактът, че някой се раздава за теб, мисълта, че си желан. Такива неща. А иначе, чисто физически, не му е тук мястото да казвам. Който трябва да знае, знае. (:
7. Колко често правиш секс? Кхъм, рядко.
8. Коя ти е любимата поза? Момичето отгоре, момчето седнало. Или, де да знам, всяка, при която между хората има някакъв по-специален контакт, освен.. да.
9. Какво мислиш когато някой ти каже "ако ме обичаш - ще спиш с мен"? Мисля, че този някой не ме обича. Обичта не е нещо, което те принуждава да спиш с някого. Напротив - ако обичаш някого, няма да го принуждаваш да прави нещо, за което не се чувства готов.
10. Какво мислиш за оралната любов? Определено не сред любимите ми неща, но ако и двамата души са съгласни и го искат - не виждам причина да не го правят.
Музика и забавления:
1. Какъв стил музика слушаш? Всичко. Колкото и банално и глупаво да звучи, всичко. (: (единствено се въздържам от най-хард кючеците, но по разни купони и събирания чалга послушавам )
2. Кои са любимите ти музикални изпълнители? Bon Jovi, Scorpions, Rod Stewart, Aerosmith, Alicia Keys, Alphaville, Bryan Adams, C-Block, Metallica, Roxette, Savage Garden, Def Leppard, Twisted Sister, Eddy Grant, UB 40, Guns'n'Roses, Jimi Hendrix, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, Lionel Richie, Lenny Kravitz, Queen, Sade, Smokie, Stevie Wonder, The Beatles, Story Of The Year, The Rolling Stones, Michael Jackson, Phil Collins, All Saints, Dire Straits, в период на прослушване на Faithless, Placebo, The Cult, Whitesnake, Billy Idol, Simply Red, Eric Clapton, секфи ретро изпълнителчета; Стефан Вълдобрев, PIF, Уикеда, Авеню, Шангри Ла, БТР, Щурците и много много много други, изморих се да изреждам, омг. (:
3. Какво мислиш за баладите? Ми.. обичам балади, какво да мисля. (:
5. Любими песнички? Още един подобен на горния списък? о.О Не, мерси. И все пак май Always на Bon Jovi води. Както и повечето техни песни, уоу.
6. От къде си теглиш музика? Предимно от датата. (:
7. Любима фраза, която често използваш? Ъм, наистина не се сещам. Предполагам, че има много такива де.
8. Кое те кара да се "заливаш от смях"? Много неща. (:
9. От къде знаеш за този форум? Пф, не си спомням, наистина.
10. Защо влизаш във форума? Защото понякога просто няма какво да правя и си убивам времето. Не мисля да има някаква велика причина.
Напиши и какво мислиш за подновения ЛЕКСИКОН! Ами мисля, че нямаше да е зле да ми спестите кирилизацията на всички въпроси. В България живеем все пак, пишете на български, не на шльокавица, ебати. ;Р
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?