1. Nick v koi da e 4at? По принцип nellychkaa
2. Pola ti e...? Жена
3. Istinskoto ti ime? Нели
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? Харесвам си почти всичко друго,освен това че съм ниска.
5. Kakvo ti lipsva? Един човек
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? Да-съм по висока хаха ;Д
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? ПГМЕТ - Ловеч,тези дни ще започвам работа като сервитьорка
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) Аз съм си аз,хаха.
9. Rojdena data? 16.05
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink - По надолу
Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? Да
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? Сериозни планове за бъдеще с този човек.
3. Nai-dulgata ti vruzka? 2 години и половина и продължава
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? На 12,той на15.Той не беше от моят град,само учеше тук.3 години се искахме и не се взехме.Това е.Беше детска любов
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? Може би като по-малка бях влюбена във въпросното момче,което споменах,но по мой си.. детски начин.Иначе истински 1 път в сегашният ми приятел.
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? Има,да.Но не и вечна в наше време.
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! Преди определено време,не ми се говори за това.
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? Ами в момента сегашният ми приятел е на 23 почти,аз съм на 18.. 5 години ни е разликата.Иначе,когато бях на 15 ходех с момче на 22 или 21 беше.. не помня ;д
9. Sajalqva6 li za ne6to ? Да
10. Revniv / a li si? Да
Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? 14
2. Kakvo misli6 za sexa? Той е едно голямо удоволствие,най-голямото.
3. Kakvo nai-te vazbujda? Приятелят ми :Д
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? Като за начало да ме привлича физически.
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? По какъв начин да спи?
6. Koe nai ti haresva v sexa? Всичко/
7. Kolko 4esto pravi6 sex? Няколко пъти в седмицата
8. Koe e lubimata ti poza? Почти всяка.
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? Много работи мога да си помисля
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? Няма нищо лошо в това,стига да е с правилният човек
Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? Всякаква
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? Нямам такива
3. Kakvo misli6 za baladite? Често слушам такива
5. Lubimi pesni4ki? Вече много станаха
6. Ot kude si tegli6 muzika? Спрях да си тегля,слушам от интернет
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? " Чоек "
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? Бисерите на приятелите/ките ми.. хаха
9. Ot kude znae6 za tozi forum? Сама си го намерих
10. Za6to vliza6 v foruma? За да убивам време