- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- LEKSIKON 2(podnoven)
1. Nick v koi da e 4at?mILoTo_GiRl-4e_
2. Pola ti e...?женски
![]()
3. Istinskoto ti ime?Раличка
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si?мразя, че съм много наивна,харесва ми,че съм злопаметна
![]()
5. Kakvo ti lipsva?едно момче
![]()
![]()
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to?ми.. щях да стана човек без чувства...,защото съм твърде .. чувствителна и от това страдам...
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6?уча в НТБГ
![]()
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb)ми.. аз съм едно момиче, което.. в момента хич не е доволно от живота си..
![]()
9. Rojdena data?12.04.1990 година
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Winkhttp://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=60386
Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta?не,но и не искам...
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"?ми дълга връзка, основана на любов,разбирателство и доверие
![]()
3. Nai-dulgata ti vruzka?8 месеца и 12 дена
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov?на 15 бях,не ми се разказва,болна тема е за мен
![]()
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski?веднъж...
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica?има,но е рядкост...
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji!ми.. след като скъсах с момчето,което обожавам(не,че аз не бях виновна,но..) ,оттогава сърцето си ми е разбито,вече 3 месеца...
![]()
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ?най-голямото - година по-голямо от мен,най-малкото - 2-3 месеца по-малко от мен
![]()
9. Sajalqva6 li za ne6to ?да,съжалявам,че бях така тъпа да направя една фатална грешка...
10. Revniv / a li si?не, освен ако не ми дават поводи..
Sex:
1. Koga ti be6e purviat put?на 15 бях..
2. Kakvo misli6 za sexa?секса е хубаво нещо, особено, ако го правиш с любимият човек
![]()
3. Kakvo nai-te vazbujda?ми.. стимулиране на някои места
![]()
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt?ми.. деа знам..
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6?няма да го накарам, не бих искала да прави неща, които не иска да прави
![]()
6. Koe nai ti haresva v sexa?близостта между партньорите
![]()
7. Kolko 4esto pravi6 sex?когато мога и има с кого, нямам график...
8. Koe e lubimata ti poza?аз отгоре
![]()
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"?че е тъпак и иска само секс от мен
![]()
![]()
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov?много е добра,любимата ми
![]()
Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6?черно,денс и техно предимно
![]()
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli?ми.. май нямам такива
![]()
3. Kakvo misli6 za baladite?харесва ми да ги слушам,когато съм сдухана...
5. Lubimi pesni4ki?не,нямам
6. Ot kude si tegli6 muzika?ми.. от дата-та
![]()
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6?ми..каръщина
![]()
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh?хорската простотия
![]()
9. Ot kude znae6 za tozi forum?нещо търсих из google-то и...
10. Za6to vliza6 v foruma?а защо не?
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love