1. Nick v koi da e 4at? mILoTo_GiRl-4e_
2. Pola ti e...? женски
3. Istinskoto ti ime? Раличка
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? мразя, че съм много наивна,харесва ми,че съм злопаметна
5. Kakvo ti lipsva? едно момче
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? ми.. щях да стана човек без чувства...,защото съм твърде .. чувствителна и от това страдам...
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? уча в НТБГ
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) ми.. аз съм едно момиче, което.. в момента хич не е доволно от живота си..
9. Rojdena data? 12.04.1990 година
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=60386

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? не,но и не искам...
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? ми дълга връзка, основана на любов,разбирателство и доверие
3. Nai-dulgata ti vruzka? 8 месеца и 12 дена
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? на 15 бях,не ми се разказва,болна тема е за мен
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? веднъж...
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? има,но е рядкост...
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! ми.. след като скъсах с момчето,което обожавам(не,че аз не бях виновна,но..) ,оттогава сърцето си ми е разбито,вече 3 месеца...
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? най-голямото - година по-голямо от мен,най-малкото - 2-3 месеца по-малко от мен
9. Sajalqva6 li za ne6to ? да,съжалявам,че бях така тъпа да направя една фатална грешка...
10. Revniv / a li si? не, освен ако не ми дават поводи..

Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? на 15 бях..
2. Kakvo misli6 za sexa? секса е хубаво нещо, особено, ако го правиш с любимият човек
3. Kakvo nai-te vazbujda? ми.. стимулиране на някои места
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? ми.. деа знам..
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? няма да го накарам, не бих искала да прави неща, които не иска да прави
6. Koe nai ti haresva v sexa? близостта между партньорите
7. Kolko 4esto pravi6 sex? когато мога и има с кого, нямам график...
8. Koe e lubimata ti poza? аз отгоре
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? че е тъпак и иска само секс от мен
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? много е добра,любимата ми

Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? черно,денс и техно предимно
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? ми.. май нямам такива
3. Kakvo misli6 za baladite? харесва ми да ги слушам,когато съм сдухана...
5. Lubimi pesni4ki? не,нямам
6. Ot kude si tegli6 muzika? ми.. от дата-та
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? ми..каръщина
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? хорската простотия
9. Ot kude znae6 za tozi forum? нещо търсих из google-то и...
10. Za6to vliza6 v foruma? а защо не?