Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? `4yBau`xun`xona,Jamalska
2. Pola ti e...? женски
3. Istinskoto ti ime? Дафинка
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? Мразя кожата си,мразя коремчето си,обичам себе си като цяло,стила си,очите си,сумивката си,смеха си...
5. Kakvo ti lipsva? Топлината на чуждо човешко тяло...
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? Онази част от хората,която забравя какво е да живееш и ги кара само да съществуват
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? батсилиата
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) Аз съм вярата в слънцето,аз съм вярата в красотата...аз съм вярна на хип-хопа и онази,която търси доброто в човека
9. Rojdena data? Никулден
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink Има в темата за снимки
Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? Не,карам го на забивки
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? По-дълга от 6 месеца със сигурност...за друго нз
3. Nai-dulgata ti vruzka? 20 дена на присъствие..още 2 месеца на 2000км разстояние
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? Не съм се влюбвала но 8/9 клас бях луда по един от даскало...Мноу затворен тип и нищо не излезе
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? 0
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? Може и да има ама не и на 16
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! 9клас...така се чувствах ама ми пука на шапката
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? Най-малкото на..колкото мен всъщност по-малко с 91минути..А най-голямото...то аз гаджета не въртя ама най-голята ми забивка на 24 демек 8 години по-голям
9. Sajalqva6 li za ne6to ? За всички които съм наранила..ако знаех че толко зле ще се развият нещата нямаше да почвам връзка...
10. Revniv / a li si? Зависи от обстоятелствата
Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? на 15
2. Kakvo misli6 za sexa? Необходимо зло хахах
3. Kakvo nai-te vazbujda? Нежност чуек
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? виж горния въпрос
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? ако ще бе
6. Koe nai ti haresva v sexa? Близостта
7. Kolko 4esto pravi6 sex? колкот има..рядко
8. Koe e lubimata ti poza? нямам
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? Че няма да ся с него никога...аз НЕ ОБИЧАм
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? емии нищо против
Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? Рап,реге,рап,денсхол,рап...
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? Адски много са
3. Kakvo misli6 za baladite? Има си моменти и за тях
5. Lubimi pesni4ki? И те са много...са се сещам за разни на даркстеп и сенсей
6. Ot kude si tegli6 muzika? От къдет падне
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? "не всеки на който викам 'брат' ми е брат",
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? много неща...човешката глупост
9. Ot kude znae6 za tozi forum? не помня
10. Za6to vliza6 v foruma? шот няа ко д аправя
Napi6i i kakvo misli6 za podnovenia "LEKSIKON"! убива се време[/b]