Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? - Georgia^ или ^CRAZY`BITCH^
2. Pola ti e...? женски
3. Istinskoto ti ime? Пламена
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? харесвам усмивката си... а за марзене, не не мразя нищо, по-точно има неща които бих искала да променя...
5. Kakvo ti lipsva? ох... нищо в момента нщо..
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? - като ми се даде тази възможност ще научиш
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? - Френската в Бургас
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) хм... аз съм едно пораснало дете... ако искаш нещо повече има ЛС
9. Rojdena data? 18 януари 1988
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 - TUK

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? - да
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? - офф.. ами всичко което една Несериозна връзка не е
3. Nai-dulgata ti vruzka? - 6 месеца
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? - миналата година, значи на 17, тогава се влюбих за първи път.. но не ми се говори за това... просто беше красиво това е
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? - веднъж
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? - хаха "отживелица", по-тъпо определение не бях чувала... има разбира се, само да намериш съответната половинка
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! - хаха може да е парадокс, но никога не съм страдала за момче....особенно да ми разбият сърцето... може би само веднъж и то с тази първата ми любов, но основната причина бях аз..постъпих като дете... и после си поех последствията...
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? еее ами най-малкото е било колкото мен... а най- голямото на 25
9. Sajalqva6 li za ne6to ? м не... освен че токущо изпапках един шоколад... за което съжалявам
10. Revniv / a li si? - изобщо, може би се дължи на факта че винаги имам особенно чувство на притежание и не ме е страх от изневери и прочие...

Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? на 16
2. Kakvo misli6 za sexa? хаха ами по тази тема не мисля...действам обикновенно
3. Kakvo nai-te vazbujda? ааа... такива тайни на готово не казвам...
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? - ох... ами комплексно е...
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? хахахах като се случи това ще ти кажа... хахах
6. Koe nai ti haresva v sexa? ох...секса...
7. Kolko 4esto pravi6 sex? - при всеки удобен случай
8. Koe e lubimata ti poza? - ммм..взе да става лично...
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? - че е време да прекратя отношенията си с този "някой"
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? -

Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? - музикална курва съм
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? - значи обожавам гласа на SADE .. невероятен глас...
3. Kakvo misli6 za baladite? оф.. какво мога да мисля..обикновенно ги свързвам с хора или случки
5. Lubimi pesni4ki? - Celine Dion - It's all coming back to me now , Графа - Давам всичко за теб
6. Ot kude si tegli6 muzika? от много места
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? доста са...
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? няма конкретно нещо..просто непринудените реплики в напрегнати ситуации или нещо такова
9. Ot kude znae6 za tozi forum? - не помня честно
10. Za6to vliza6 v foruma? - и аз все това се питам

Лексикона е забавен!
[/url]