Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? Luda_po`tebe
2. Pola ti e...? jenskii
3. Istinskoto ti ime? ani
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? miii ot izvestno vreme se 4udq kakvo mi stava... haresvam v sebe si ... ot vunshniq vid kosata a ot haraktera... ako iskam moga da buda razbrana xax
5. Kakvo ti lipsva? priqtelqt mi
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? hmmm moje bi cveta na kosata mi
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? v nemskata v rs
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) - ami az sum .. ani i kakvo da kaja za men... nz
9. Rojdena data? 11.03
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? dam
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? ami takava koqto produljava pove4e ot 1 godina i "ima hlqb v neq"
3. Nai-dulgata ti vruzka? - 4 godini no be6e lapeshka istoriq
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? ami purvata mi liubov... sreshnah q lqtooto ot 5 za 6 mom4eto se kazvashe.... i be6e neveroqten BESHE PERFEKTEN vsi4ko koeto iskah ... no ne be6e ot moq grad i 2 godini ne sme se vijdali .. 4uvstvata ohladnqha malko ili mnogo
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? - 2
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? ami ... ima est`
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! edinstvenite hora koito mogat da go napravqt sa purvata mi liubov i gajeto mi sega no s gajeto ... oshte ne se e stignalo do tam (i slava bogu) puk drugiq 4ovek znam 4e nikoga nqma da go napravi ... zna4i ne sa mi razbivali surcceto mai taka izliza ...
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? ami nai malkoto sega e na 13 a nai golqmoto ... sega e na 18
9. Sajalqva6 li za ne6to ? - da za 1 edinstveno neshto ...
10. Revniv / a li si? - zavisi

Sex: - mn` sa li4ni vuprosite i otg` mi ne mislq 4e trqbva da stavat obshtestveno dostoqnie .... sry
Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? pop 4erno tehno metul
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? - BEP, Mariah Carey,Eminem,GRAFA,GOOD CHarLotTe , D-DeViLs Nightwish SOAD ..
3. Kakvo misli6 za baladite? ima takiva koito mn` mi dopadat i drugi .. koito mi lazqt po nervite
5. Lubimi pesni4ki? - mn` saa
6. Ot kude si tegli6 muzika?- ot free.bol.bg
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? - hm... ne se seshtam
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? - gajeto mi ima mn`mn`mn`mn` golqmo 4uvstvo za humor
9. Ot kude znae6 za tozi forum? - pomnq li ... a ot Pifka_LP
10. Za6to vliza6 v foruma? - znam li