Лична информация за мен:
1. StrangerGirl в mIRC и ICQ.
2. Женски.
3. Оля.
4. Харесвам у себе си това, че съм борбена. Не харесвам това, че понякога съм много мързелива.
5. Напоследък ми липсва сън, а иначе... май нищо не ми липсва. Бих била по-спокойна, ако разполагах с малко повече пари.
6. Мисля, че всичко си е така, както трябва да си е.
7. Гимназия с преподаване на немски език "Гьоте".
8. С отговарянето на тези въпроси ще кажа "нещо повече" за мен.
9. 23.02
10. -

Любов:
1. Да.
2. Връзка с човек, на когото много много държа, а и той на мен. Да прекарваме много време заедно, да споделяме едни интереси, като цяло да съм с човек, с когото се разбирам.
3. 5 месеца.
4. Аз бях на 14, той на 20. Веднага го познах. Историята е много дълга. В крайна сметка сега вече не се виждаме. Аз обичам друг в момента.
5. Сега ми е за втори път.
6. Мисля, че има, но не се намира лесно. Човек трябва много да преживее, за да разбере любовта и още повече, за да открие истинската.
7. Пак е свързано с първата ми любов. Мисля, че бях на 15. Той трябваше да замине да работи, а в последствие се оказа, че вече не ме обичал.
8. 13 години по-голям от мен е най-големият. А най-малкият - 1 година по-голям от мен.
9. Мисля, че не. Не съм безгрешна, но човек не може винаги да постъпва правилно.
10. Да, но в умерени количества.

Секс:
1. На 14.
2. Сексът е нещо много хубаво, стига да е споделен с точния човек.
3. Приятелят ми!
4. Ау... ми... трябва на външен вид да ми харесва. Не е нужно да е богат или умен, все пак става въпрос за секс.
5. Не съм имала такава ситуация. Ако ми се случи, ще му засмуча ухото, ще легна върху него или ще почна да го докосвам, където има гъдел, но не да го гъделичкам.
6. Не разбирам съвсем въпроса.
7. Когато си имам приятел средно по 2-3 пъти на ден.
8. Спред зависи.
9. Ще му кажа да си гледа работата. Не е това начинът да се доказва любов.
10. Приятно нещо

Музика и забавления:
1. Хип-хоп, електронна, поп, диско, ретро... почти всички стилове слушам.
2. Armand van Helden, Bob Sinclar, Carl Cox, Jack Rock, Jenifer Lopez, Missy Elliot и много други.
3. Харесват ми.
5. Armand van Helden - My my my се сещам сега.
6. Напоследък от никъде. Но иначе използвам free.bol.bg www.mp3-center.org и www.mp3000.net
7. Всеки луд с номера си!
Краставите магарета отдалеч се надушват.
8. Когато се разлигавя с най-добрия ми приятел или гаджето.
9. От едно малко банерче.
10. Защото прекалено много ми се спи, за да уча, а не мога да легна да спя.

Мисля, че не съм попълвала стария лексикон, но този е хубав.