Li4na informacia za teb:
1. Nick v koi da e 4at? the^wild^angel в mIRC
2. Pola ti e...? F
3. Istinskoto ti ime? Мария
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? не обичам да се определям и все пак за протокола - харесвам си се като визия; като характер не харесвам, че се предоверявам на хората и съм прекалено чувствителна
5. Kakvo ti lipsva? точно в момента - голяма кутия сладолед
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? ... Искам да спася света!!! (хлип... сълзичка) ... не, сега сериозно - искам да изкореня злобата и завистта от хората, защото са причина за много нещастия ... за съжаление те са си заложени в човешката природа и няма как да стане
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? в 1 ЕГ - Варна
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) уффффф ... откачена личност с много странни разбирания за живота ... и голям инат
9. Rojdena data? 28.08.1988
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink нямам нови

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? може да се каже, но не е нищо сериозно
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? Да вярваш на другия, да му се доверяваш, да не можеш без него, да си само с него ... не обичам сериозни връзки
3. Nai-dulgata ti vruzka? 3 месеца
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? на 16 ... беше несподелена
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? 2 пъти
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? има
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! не обичам да си бъркам в раните
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? най-голямото - на 22, когато аз бях на 16
9. Sajalqva6 li za ne6to ? Не
10. Revniv / a li si? Понякога съм доста ревнива

Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? Преди година някъде; бях на 16 и половина
2. Kakvo misli6 za sexa? Секс е четирибуквена дума
3. Kakvo nai-te vazbujda? допир, галене .. целувки
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? да има самочувствие, но умерено, да е забавен, добра визия ...
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? не бих се опитала, обаче никой до сега не ми е отказвал
6. Koe nai ti haresva v sexa? всичко
7. Kolko 4esto pravi6 sex? не водя статистика, различно
8. Koe e lubimata ti poza? не знам
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? "ще спя с теб ако искам"
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? Яко

Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? всичко - в момента съм на RnB и черно
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? Madonna, Prodigy, Black Eyed Peas, Eminem
3. Kakvo misli6 za baladite? Обожавам да слушам балади
5. Lubimi pesni4ki? "My All" (Mariah Carey), "You'll See" (Madonna), "rame" (Snap), "Desert rose" (Sting), "I am the body beautiful" ( Salt'n Pepa), "За нея" (X Plisit) -> тези са ми най- ... другите се сменят всеки ден. Сега съм много зарибена по "Buttonz" (the Pusicat Dolls) и "Шатрата" (Румънеца и Енчев)
6. Ot kude si tegli6 muzika? ...
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? "Има само един вид момчета"
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? ..
9. Ot kude znae6 za tozi forum? бръмчах си насам натам в нета и попаднах случайно
10. Za6to vliza6 v foruma? защото ми харесва