nik v 4ata bqsnata_ku4ka pola mi e jenski mina MRAZQ tova 4e sum debela vsi4ko drugo si xaresvam ni6to emi bratov4ed mi da se vurne,za6toto tiy umq vuv 95 sus ezici v kvartal GERENA emi az sum mnogo gotino i zabavno momi4e 90.08.015 nqmam snimka ne emi edvali ne da se omuji6 za toq 4ovek,s koito si 2 meseca emi na 12 godini bqx vlubixme se ot pruv podled 2,3 emi moje da ima ama mnogo rqdko nikoga 22 za tova,4e bratov4ed mi umrq da em v 5klas emi dadenost em ni6to ob6to zeto da e 4uvstvitelen,da se durji dobre s mene,da pravi vsi4ko,koeto az iskam,da e gotov da umre za mene kakto i az za nego,da ima mnogo pari. 6te si vzema ne6tata i dokato ne mi se izvini nqma da go pogledna,dori da go sre6tna 6te go podminavam kato puten znak.ili o6te ne6to , koeto boli 6te sum bezrazli4na kum nego. si4ko 69 emi 6te si pomslq,4e iska samo sex ot mene nekazvam 4alga s edna duma pop opera LU4ANO PAVAROTI,MARAQ KERI,KRSTINA AGILERA,MIS ELIAT,OT BULGARSKITE: MI6O 6AMARA,IVANA ,PRESLAVA,ANELIQ,RAINA I KONSTANTIN. gotini sa na LU4ANO PAVAROTY I MARAQ KERI HERO, NA LU4ANO PAVAROTY I RICKY MATRIN-MAMA , NA GLORIQ ESTEFAN-NO MI TIERRA, NO MATTER WHAT-LUCIANO PAVAROTTI END BOYZONE THE MAGIC OF LOVE NA LUCIANO PAVAROTTI I LIONEL RICHIE OT BRITNEY SPEARS- 1.OOPS!....L DID LT AGAIN , Don;]'t 6o Knockin'On My Door , Stronger, What U See( is What U 6et) ot bulgariskite-IVANA-parfium,vlak za ne6tasnici,jivotut produljava,doza lubov,nie sme nomer 1,taq malkata,sedem dni.OT Preslava-dqvolsko jelanie,i dr..........pak ot amerikanskite-na albuma DANCE MANIA-Madonna-Hung Up, TATU-All About Us,Sugababes-Push The Button,Shakira feat.-Alejandro Sanz La Tortura,Juanes-La Camisa Negra , Mylo vs 1 Miami Sound Machine-Doctor Pressure Radio Edit-Clean ,A OT PAVAROTTI I -Let the good times roll-B.B.King.Emi pravqt mi diskove dijei nqma ve6to emi frazata mi 'NQMA VE6TO",AXAXAXA i kato se naporkam do kozirkata ot edna priqtelka za6toto me kefi puk i iskam da stana megafen pone kak za6to mislq,4e e gotin makar,4e drugiq nesum go vijdala.......... priqtno populvane na vsi4ki,koito o6te ne sa go populnili. [/b][/list]