[b]1. Nick v koi da e 4at? Влизам само в скайп Shagrath
2. Pola ti e...? мъжки
3. Istinskoto ti ime? Стефан
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? Всъщност единственото,което не харесвам в себе си е това,че доста често лъжа,другото мисля че си ми наред.
5. Kakvo ti lipsva? Засега нищо
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? Бих променил характера си към по-умерен и да не се ядосвам за щяло и нещяло.
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? Все още уча,но за училището предпочитам да го запазя в тайна.

8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) Трябва хората доста да са ме опознали за да знаят кой съм всъщност,не мога да се опиша само в няколко изречения.
9. Rojdena data? 29.06.1989
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink Не искам да разкривам самоличността си в интернет пространството,камо ли на непознати хора.

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? Не.
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? Когато хората се обичат истински и знаят всичко за себе си.
3. Nai-dulgata ti vruzka? 1 месец то и това беше много.
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? Не съм се влюбвал досега.
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? 0
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? Отживелица е.
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! Никога.
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? Имал съм едно гадже беше на моята възраст.
9. Sajalqva6 li za ne6to ? Да,съжалявам за избора,който направих в живота.
10. Revniv / a li si? Не.

Sex:
1. Koga ti be6e purviat put? На 16.
2. Kakvo misli6 za sexa? Нищо особено.
3. Kakvo nai-te vazbujda? Не съм се замислял.
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt? Нищо по специфично.
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6? Няма да я карам.
6. Koe nai ti haresva v sexa? Не съм се замислял.
7. Kolko 4esto pravi6 sex? Доста рядко.
8. Koe e lubimata ti poza? Нямам такава.
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"? Бих го заразял .
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov? Не е за предпочитане.

Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? метъл,рок....
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? Bon Jovi,Iron Maiden,Guns n' roses,Metallica,Dimmu Borgir i tn....
3. Kakvo misli6 za baladite? Повечето ми харесват.
5. Lubimi pesni4ki? Много са.
6. Ot kude si tegli6 muzika? От торент сайтове.
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? няма такава
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? Няма такова нещо.
9. Ot kude znae6 za tozi forum? Случайно попаднах на него.
10. Za6to vliza6 v foruma? За забавления.