1. Nick v koi da e 4at? - Не влизам в мирката
2. Pola ti e...? - момиче
3. Istinskoto ti ime? - Светослава
4. Kakvo mrazi6 / haresva6 y sebe si? - Харесвам външността си и това, че съм добра. Не харесвам това, че съм твърде наивна и не съм търпелива.
5. Kakvo ti lipsva? - Самочувствие и повече истински хора около мен.
6. Ako moje6e da promeni6 ne6to kakvo 6te6e da e to? - Щях да направя хората по - добри.
7. V koe u4ili6te u4i6 / kakvo raboti6? - в английска паралелка
8. Koi si ti? (ne6to pove4e za teb) - мечтателка, обичам истинските неща в живота, вечно дете, което мисли зряло. Обичам морето.
9. Rojdena data? - 16.04.1989
10. Ka4i snimka , za da te vidim1 Wink - Имам в темата за снимките.

Lubov:
1. Ima6 li vruzka v momenta? - да
2. Kakvo spored teb e "seriozna vruzka"? - Ами моята е сериозна. Обичаме се, доверяваме се един на друг, той ми е опора и радост. Учим се от грешките си и растем заедно. Едно цяло сме.
3. Nai-dulgata ti vruzka? - Именно тази. 4 години и няколко месеца, дано продължи още дълго време.
4. Na kolko godini be6e kogato za purvi put se vlubi? Razkaji za purvata si lubov? - Имала съм първи любови преди моя приятел, но не са били сериозни, а лапешки работи.
5. Kolko puti si se vlubval/a istinski? - 1.
6. Ima li istinska lubov ili za teb tova e odjivelica? - Има, разбира се, някои не вярват, защото са били наранени или защото още не са я срещнали.
7. Koga za purvi put sa ti razbivali sarceto? Razkaji! - Моят приятел го е разбивал, когато сме се карали. Имали сме много тежки моменти.
8. Na kolko godini e bilo nai-golqmoto / malko gaje koeto si imal / a ? - ами 2- 3 години по - голямо е било.
9. Sajalqva6 li za ne6to ? - Не, всичко което е станало, е трябвало така да стане.
10. Revniv / a li si? - Ужасно много.

Sex:
1. Koga ti be6e purviat put?
2. Kakvo misli6 za sexa?
3. Kakvo nai-te vazbujda?
4. Kakvo trqbva da pritejava 4ovek ot protivopolojniat pol , za da stane tvoqt jelan seksualen obekt?
5. Ako polovinkata ti ne jelae da spi s teb ,kak 6te go / q nakara6?
6. Koe nai ti haresva v sexa?
7. Kolko 4esto pravi6 sex?
8. Koe e lubimata ti poza?
9. Kakvo misli6 kogao nqkoi ti kaje "6te spi6 s men ako me obi4a6"?
10. Kakvo misli6 za oralnata lubov?
Не съм писала нищо тук, защото е лично.

Muzika i Zabavleniq:
1. Kakuv stil myzika slu6a6? - Всякаква
2. Koi sa lubimite ti myzikalni izpulniteli? - Мразя да изброявам.
3. Kakvo misli6 za baladite? - Отпускат ме. Слушам доста, не само когато съм тъжна, а по принцип.
5. Lubimi pesni4ki? - Maroon 5 - She will be loved; Nelly Furtado - all good things(come to an end); Jewel - Foolish games; The Get up kids - like a man possessed, Авеню - Бягство и много др.
6. Ot kude si tegli6 muzika? - ДЦ+ и сайтове.
7. Lubima fraza koqto 4esto izpolzva6? - "Тая/тоя/ е като някоя/някой невменяем/а (казвам го когато някой ме издразни или не се държи подобаващо за ситуацията)
8. Koe te kara da se "zaliva6" ot smqh? - когато се събера с най - добрата си приятелка, всичко ме хара да се смея, двете сме много големи лигли
9. Ot kude znae6 za tozi forum? - не помня вече
10. Za6to vliza6 v foruma? - по навик, главно за да помагам в Рикуестите...