.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: dali e vuzmonjno?

Guest

dali e vuzmonjno?

iam malko glupavo vupros4e no vse pak.. na4i ako praish sex i imash sumneniq che sa ostanali nqkvi speramatozoidi... i na sledva6tiq den ti doide moje da zabremeneesh shtot de dokuto se pridvijat nali minava vreme puk to tui ili inache e trqqlo da ti doide...

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Фен
    Град
    Там някъде!
    Такаммм....на мен ми се е случвало също...и слава Богу не съм забременяла...е аз пих и хапчета де,но да се върна към темата...според мен(тук не твърдя че съм 100% права)вероятността да забременееш при такова положение е доста малка....

Голям фен
    Град
    дианабад
    Е как ще забременееш.... тези сперматозоиди живеят най много 7 дни във влагалището на жената и не е доказано дали имат оплождаща функция след толкова време. Следващата ти яйцеклетка ще узрее, нормално, след около 14 дни, а дори и 10 да са - няма как да забременееш.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    ne... veroqtnosta naistina e ni6tojna no vnimavaite pove4e
    Love you Kris !!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36313&start

awe malko trudno moje da se poluchi....(nadqvam se na vsichki im e qsno,che po vreme na cikyl qicekletkata se razpada i t.n. i t.n.)i tochno togava oplojdaneto e nai-malko veroqtno,NO kazah "NAI-MALKO" ne NEVYZMOJNO,taka che vie si se pazete....
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    ne... veroqtnosta naistina e ni6tojna no vnimavaite pove4e
    Аз съм на същото мнение.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Е как ще забременееш.... тези сперматозоиди живеят най много 7 дни във влагалището на жената и не е доказано дали имат оплождаща функция след толкова време. Следващата ти яйцеклетка ще узрее, нормално, след около 14 дни, а дори и 10 да са - няма как да забременееш.
    Не са 7 дни, а 72 часа...толкова може да е продължителноста на живот на сперматоозоидите...тоест два-три дена преди овулацията е по-опасничко. Плюс това не се знае дали самиите сперматозоиди са годни (дали могат да оплодят айцеклетката). Споко, неможе да си бременна

Супер фен
    има нищожна вероятност но все пак внимавайте следващия път

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Мега фен
    Деца! Научете се, че женското тяло не е машина и процесите в него не се извършват по часовник. Не на всички жени цикълът е 28 дни. На мен преди ми идваше на 33-тия ден, после - на 26-тия и т.н., а имах цикъл от поне 4 години.

Фен
    Град
    Plovdiv
    Abe zavisi koga shte padne qicekletkata , zashtoto moje i na 2 mojei na 3 a moje i oshte na 1 den da izpadne!Vse pak veroqtnosta e malka no ne i izkliuchena napulno!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Не са 7 дни, а 72 часа...толкова може да е продължителноста на живот на сперматоозоидите...тоест два-три дена преди овулацията е по-опасничко. Плюс това не се знае дали самиите сперматозоиди са годни (дали могат да оплодят айцеклетката). Споко, неможе да си бременна
    da to4no =D>

ne se pritesnqvai ako cikala ti e redoven moje6 da zabremenee6 ot 10 do 17 den na cikala kato za parvi den se smqta denq v koito ti e do6lo

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от viki91
    Такаммм....на мен ми се е случвало също...и слава Богу не съм забременяла...е аз пих и хапчета де,но да се върна към темата...според мен(тук не твърдя че съм 100% права)вероятността да забременееш при такова положение е доста малка....
    по скоро е невъзможна...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си