- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali e vuzmonjno?
iam malko glupavo vupros4e no vse pak.. na4i ako praish sex i imash sumneniq che sa ostanali nqkvi speramatozoidi... i na sledva6tiq den ti doide moje da zabremeneesh shtot de dokuto se pridvijat nali minava vreme puk to tui ili inache e trqqlo da ti doide...
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Такаммм....на мен ми се е случвало също...и слава Богу не съм забременяла...е аз пих и хапчета де,но да се върна към темата...според мен(тук не твърдя че съм 100% права)вероятността да забременееш при такова положение е доста малка....![]()
Е как ще забременееш.... тези сперматозоиди живеят най много 7 дни във влагалището на жената и не е доказано дали имат оплождаща функция след толкова време. Следващата ти яйцеклетка ще узрее, нормално, след около 14 дни, а дори и 10 да са - няма как да забременееш.
ne... veroqtnosta naistina e ni6tojna no vnimavaite pove4e
Love you Kris !!!
awe malko trudno moje da se poluchi....(nadqvam se na vsichki im e qsno,che po vreme na cikyl qicekletkata se razpada i t.n. i t.n.)i tochno togava oplojdaneto e nai-malko veroqtno,NO kazah "NAI-MALKO" ne NEVYZMOJNO,taka che vie si se pazete....![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
![]()
Не са 7 дни, а 72 часа...толкова може да е продължителноста на живот на сперматоозоидите...тоест два-три дена преди овулацията е по-опасничко. Плюс това не се знае дали самиите сперматозоиди са годни (дали могат да оплодят айцеклетката). Споко, неможе да си бременнаПървоначално написано от djigi
има нищожна вероятност но все пак внимавайте следващия път![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Деца! Научете се, че женското тяло не е машина и процесите в него не се извършват по часовник. Не на всички жени цикълът е 28 дни. На мен преди ми идваше на 33-тия ден, после - на 26-тия и т.н., а имах цикъл от поне 4 години.
Abe zavisi koga shte padne qicekletkata , zashtoto moje i na 2 mojei na 3 a moje i oshte na 1 den da izpadne!Vse pak veroqtnosta e malka no ne i izkliuchena napulno!![]()
da to4no =D>Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
ne se pritesnqvai ako cikala ti e redoven moje6 da zabremenee6 ot 10 do 17 den na cikala kato za parvi den se smqta denq v koito ti e do6lo
по скоро е невъзможна...Първоначално написано от viki91
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m