.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: "Стигмата"

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Мисля, че е напълно възможно да съществува.
    Лошото е, че голяма част от хората, които изобщо твърдят, че имат 'стигмата' го симулират и ако някой изобщо има истинска, едва ли някой би му повярвал.
    Напълно съгласна.

Град
    "градът на мечтите"
    Не вярвам в Стигмата
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от пор
    аз пък вярвам във всичко, което ми се стори интересно. а тва определено е такова.
    що пък да няма? тва, че ние не можем да си обясним някои неща, изобщо няма значение.
    факт.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Е, всеки има право на мнение... :>

Цитирай Първоначално написано от Death_F
    хъхъ тфа за стигмата го има на 7589047859378937 хиляди филма и е пълна глупост ...поне според мене добре ся да вярваш в господ...мога да се примиря ма да вярваш че някъф луд фанатик умрял на кръст заради тебе че да живееш добре тряя да си супер тъп... после на тебе да ти са появяват неговите рани ...уууу баси страаашното чофеееек....
    tup bokluk
    Be yourself !

Супер фен Аватара на Dumb
    Подкрепям мнението на АтакаБг. Човешката психика е нещо изключително.

Цитирай Първоначално написано от Death_F
    хъхъ тфа за стигмата го има на 7589047859378937 хиляди филма и е пълна глупост ...поне според мене добре ся да вярваш в господ...мога да се примиря ма да вярваш че някъф луд фанатик умрял на кръст заради тебе че да живееш добре тряя да си супер тъп... после на тебе да ти са появяват неговите рани ...уууу баси страаашното чофеееек....
    абе момченце,слез на земята ;dd първо Господ се пише с главна буква , независимо дали вярваш в него или не.. Второ къде си бил когато госпожата ти по български е преподавала за пунктуационните знаци?? запетая миличък знаеш ли какво е?? ;dd <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си