- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Какво бъдеще мога да предложа на 16 ?:(
Mi zapoznahme se s edno mom4e....az sym na 16 toi mai e na 22...i si izkarvame super qko!Sno6ti toi mi kaza 4e mu deistvam super raztovarva6to...i 4e mu haresvalo da byde s men....I na men mi e takova s nego...dyrja se super osvobodeno...., no tuk idva golqmoto "NO" toi si ima priqtelka...s koqto NE e 6tasliv...Az syvsem priqtelski mu kazah da se maha ot neq 6tom ne e 6tasliv(tq ne iska i da se omyji za nego!)a, toi se strahuva i kazva:
"dobre be koq 6me vzeme posle!Ako ti me vzeme6 nqma problemi!"
I az mu kazah 4e 6mu namerim nekoq madama...I toi pak si iskal mene!Tq negovata basi super izkyso go dyrji...ne go puska nikade 4e mojel da tancuva ili da govori s druga!a be revnivka!Toi iska ne6to seriozno....da ima byde6te s momi4eto koeto e do nego!No kakvo byde6te moga az da mu predloja kat sym samo na 16!?Daite nekoe syvet4e...
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Have you run your fingers down
the wall...
And have you felt your neck skin crawl...
When you're searching for the light?
Ти наистина не можеш да му предложиш нищо освен приятна комапния, романтика, някакви чувства и т.н..... Може би това момче трябва да се замисли единствено над факта ако се ожени за гаджето си и не е щастлив сега какво ще стане след 10 години . Страх от самота...... ами не знам кое е по лошо сам или вързан. А ти , не можеш да направиш нищо освен да го разпиташ по-пдробн защо държи да се жени като не я обича въпросната и да му навиваш на пръста каква жестока грешка ще направи и как ще провали целия си жиеот и подобни глупости.
to4noПървоначално написано от Labelle
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Ето,че рано или късно пак си стъпваме на думата...ахх тази разлика в годините...Много е кофти нали?Ами ето ти моето съветчеЗнчи ако найстина го харесваш,и когато се увериш,че това чувство не е само приятелско,щом ви е добре заедно и сте щасливи,какво ви пречи тогава.Пък и тои е още на 22 не е толкова стар,напротив точно сега му е времето да живее и още не му трябва толкова сериозна връзка.Пък и щом ти е казал,че иска да е с те значи найстина го иска.А ти недей да се притесняваш,че няма да можеш да му дадеш достатъчно ...тои те харесва такава каквато си ...успокой се и ...опйтаите..може да не се получи нищп,но все пак ще сте пробвали
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Тоя пич те е вкарал в някакъв филм ...недей му се вързва ! Много мъже си търсят неангажиращи връзки , а това е начина по който най лесно да те накара да му вържеш !
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Охооо...той щом и за брак почнал да разговаря значи нещата са много сериозни...Просто той не е щастлив с неговата приятелка и си търси причина(или по скоро момиче) заради което да скъсат.Приятелката му е доминиращата във връзката им,тя взима решенията и както каза държи го изкъсо,а сега ако почнеш връзка с него той ще иска така да се каже той да се налага,понеже е по-голям.Не вярвай на всички неща,които ти говори.Може пък само ей така да ти ги дрънка,за да те спечели,да ти завладее сърчицето,пък пак да си ходи с приятелката.Първо изчакай да скъсат,после го опознай доооста добре, и се изясни със себе си![]()
Щом мислиш,че няма какво да му предложиш,не се връзвай с него!!!По добре си гледай твоя живот!Ако той реши,че ще остави прятелката си да я оставя,ако ли не,негова работа!!!По-добре си намери друг,а с тоя не се занимавай!!!
Определено не трябва да е с нея, а и ти...нямаш какво да му дадеш сега...сега ти .. учиш, малка си (по закон)...
и аз така си мисля......Първоначално написано от Stanislav_Ch
![]()
Добре, не е щастлив с нея. Но оттук идват 2 въпроса:
1. Обича ли я всъщност?
2. Не е щастлив, обаче не иска да остане на сухо и иска да има сигурно гадже, преди да скъса с приятелката си. Не е ли малко...гадно спрямо теб?
като по-голям
и батко
ще ти кажа, че това е "начина"... с който се урежда секс...
бягай...
направо тичай
да си седи при кокошката![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Не се занимавай повече с него.![]()