- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Izpri6tvate li se ot....
Zdrasti zna4i iskam da pitam dali se izpri6tvate ot qica.Sega po Velikden nqkoi si hapvat dosta qica i se poqvqvat pypki!Mojete li da mi dadete syvet4e kak da gi premahna za6toto az mnogo se izpri6tvam ot tiq qica...ne gi qm mnogo na den qm samo po edno i pak mi se poqvqvat pypki pls help...![]()
A da ama vse pak teq dni se qdat qica ko da sedq i da gledam drugite kak qdat li...Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Ами, да! Много хора се изприщват от яйца! Незнам на какво се дължи...
Сестра ми имаше едно гадже, което ни разказваше как им дали в казармата яйца и повечето момчета не си ги изяли, именно поради тази причина, а той си хапнал неговите + останалите и нищо не му станало. И това го правел в продължение на няколко дни. Според мен си е въпрос просто на организъм - на твоя май не му понасят.![]()
Тъпа ли си? След като се изприщваш от тях, ще спреш да се изприщваш само ако не ядеш яйца!
хах еми няма да ядеш като се изприщваш от тях
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Aз също нямам проблеми със яйцата ама щом ти се появяват пъпки ги спирай моментално ...
Само гледай да не си докараш някоя салмонела ...
Аз не ям яйца(освен по Великден),сега ям най-много по 1-2 на ден,не повече,иначе никога не съм имала проблеми със яйцата
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
"....ко да седя и да гледам как другите ядат ли"
ми ако случайно спреш да плюскаш яйца не вярвам да умреш. и не ги гледай като те е толкова яд, че другите ядат нещо, а ти НЕ ... дееба и ...
алелуя.
Няма спомен да съм се изприщвал от яйца.![]()
Сега по Великден ям около 3-4 на ден. Споко...не те дразня.![]()
oooooooo boje momi4eto pita kak da si mahne pupkite sled kato e qla ve4e qica a ne da i davate suveti da ne qde....ne razbirate li 4e tq ve4e gi e izqla i se e izpup4ila???ami po-dobre hodi do aptekata i si zemi krem4e protiv alergii to 6te ti pomogne....pomaga za izgarqniq,obrivi uhapvane ot nasekomi...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
emi pooprncip 4ovek se izprishtva kato e alergi4en kum neshto![]()
prosto ne gi qj![]()