Privet ,eto i moq problem,koito veche mi pisna ot nego
Do 16-17 godishna vyobshte ne me interesuvaha momcheta(kakto dneshnite momicheta zapochvat oshte na po 13-14g) no na 17 i polovina za pyrvi pyt se celunah ..i ot togava imah nqkolko gadjeta,kato 2 ot tqh sym si obichala,no nito ediniqt ot tqh ,a v men be vlubeno dr momche (koeto be destveno na moqta vyzrast) i iskashe go pravim,ma az iskah s nqkoi opiten,nqkak si nan ego mu nqmah doverie,a iskah shto gode ot pyrviqt pyt da sym dovolna,a ne da namrazq seksa.. e ottogava imah nqkolko momcheta i tkmo da stignem do tova kato im kaja ,che sym devstvena te si trygvat i poveche neshtat da me poglednat.. a pa na drugi oshte ot nachaloto na vryzkata sym im kazvala(za da ne stane kato po gore da me zarejat bez duma)otnovo me zarqzvat,shtoto sym devstvena-e dobre de tova tolkova li e losho,nikoi ne me iska zaradi tova,da znamc he sym golqma ,ama vse pak e kofti , a i na men nqkak si veche hormonite.. iska mi se da go napravq ,i veche nz
Sega shte kajete i za teb shte doide choveka,no koga ..dali togava veche nqma na men da mi se iska i da stana bezchuvstvena -taka inache 21 godini sym jivqla bez seks ,plus minus.. a i veche me e sram da kaja ,che ne sym go pravila,kakvo da pravq,zashto vsichki postypvat taka-a i ot malyk grad sym,dori si mislq,che navsqkyde veche se e razchulo za men