.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Ah tazi lubov

Guest

Ah tazi lubov

Vlubena sam,a toi mai ne otvra6ta na 4uvstvata mi.Pls kajete mi kak da go svala,pri polojenie,4e se sre6tame mn redko.V kraq na tazi sednica 6te se sre6tnem i 6te hodim na diskoteka.Molq vi kajete mi kak da go omaq,znam 4e ne stava kato s val6ebna pra4ica,no sam ot4aqna

Еми като отидеш с него на дискотека запознай се,покани го на кафе и така ... лека полека не става от раз

Specialna recepta za tova kak da go svali6 nqma.Vajnoto e da si estestvena i da ne se otkazva6 Aide i uspex

Guest
    Еми като отидеш с него на дискотека запознай се,покани го на кафе и така ... лека полека не става от раз
    Nie se poznavame ot 3 goodini

Град
    ПЛОВДИВ
    Nezavisimo ot kakuv pol e purvo trqbva da se pokaje6 v dobra svetlina .... da go vpe4etli6 s sexapil,drehi,na4in na govorene,obnoski i nai-vajnoto pravi se na bezrazli4na kum nego nakarai go da te jelae i da te oglejda ot glava do peti ...Ako ospee6 sus sigornost 6te ste dvoika

Град
    ПЛОВДИВ
    gledai dali te gleda v o4ite povlirtuvai s nego kum kraq na diskotekata iako o4ite sa mu taka zna4i 6te te "sunuva" Prosto probvai nqma da te zaboli

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от JeAsUS
    Nezavisimo ot kakuv pol e purvo trqbva da se pokaje6 v dobra svetlina .... da go vpe4etli6 s sexapil,drehi,na4in na govorene,obnoski i nai-vajnoto pravi se na bezrazli4na kum nego nakarai go da te jelae i da te oglejda ot glava do peti ...Ako ospee6 sus sigornost 6te ste dvoika
    ako ne izpitva ni6to kam neq kat se prai na bzrazli4na kam nego moje da fane ot 3-te nai dalgoto... no moje i da stane probvai
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Супер фен
    Потанцувайте в дискотеката,отиди при DJ-я и му кажи да пусне някоя бавна песен!!!Може да излезете за малко от дискотеката и да си поприказвате давай,всичко е в твои ръце!!!

УСПЕХ!!!

Повече от фен
    Budi mila... govori samo hubavi raboti .. Oblechi se sexy,grimirai se mn qko[qko ne v smisul da se napraish kato veshtica!] Napravi si mn qka pricheska... Igrai igrata s palavite ochi.. Budi Milichka!
    I tva ako ne podeistva znachi e Gey.. i neshtu mu ima !: ))
    Aide uspeh !
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Голям фен
    Град
    sofia
    to taq moita taktika ne e mn za primer no ako iska6 da go zabie6 v disko e mn lesno samo za ve4erta a za da uspee6 da mu zadurji6 vnimanieto ne mu se hvurlqi vednaga na vrata a se pravi na nedostupna taka predizvikva6 po goliam interes ot negova strana kum teb i povqrvai mi ne e na4ina vednaga da mu padne6 v krakata i posle ni6o ot opit ti kazvam
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    mene ako me pita6 moje6 da mu zavurti6 glavata samo s edin tanc Budi predizvikatelna i v su6toto vreme nedostupna.100% 6te e tvoi I kato kato doide momenta hop i rabotata stava jahahah
    aide uspeh

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Потанцувайте в дискотеката,отиди при DJ-я и му кажи да пусне някоя бавна песен!!!Може да излезете за малко от дискотеката и да си поприказвате давай,всичко е в твои ръце!!!

УСПЕХ!!!
    в допълнение към идеята, ако можеда да накраш ДЖя да го поздрави с някоя песен .... просто ...

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си