.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    ПЛОВДИВ

Moderated:Не знам коя от двете да избера...

Vlubih se v na4aloto na godinata v edno momi4e.. a sega hormona me vle4e kum drugo .. tova vtoroto go nenavijdah do predi nqkolko dena..................plsPLS HELP

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Какъв Help oчакваш да ти изберем ние ??? Ми преценяваш си коя ти допада повече с коя се разбирате повече и такива неща.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Abe 4ove4e ti dobre li si???? kak moga da ti pomogna kato nqmam idea kakavi sa tiq dve momi4eta.Izqsni se kakvo iska6 i v koq ot dvete go namira6.Toku vij se okaj 4e nito ednata,nito drugata e za teb...

Повече от фен
    ne znae6 kakvo iska6!!!
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Супер фен
    МАЛКО си объркан...Човече помисли ТРЕЗВО,коя искаш!И по-скоро следвай чувствата си,а не хормоните ХАЙДЕ УСПЕХ!

Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    МАЛКО си объркан...Човече помисли ТРЕЗВО,коя искаш!И по-скоро следвай чувствата си,а не хормоните ХАЙДЕ УСПЕХ!
    suglasna sum

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    help?! Е сорка,пич,ама аз не виждам да имаш проблем.Помисли малко реши коя ти допада повече и това е.Успех!

Голям фен
    Град
    sofia
    izberi tova kum koeto ima6 po goliamo privli4ane i s koeto e po veroqtno da se polu4i ne6o
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

В този случай само ти можеш да си решиш.Виж моят съве е да прекараш извесно време с една и послед с другата,без да ходиш с тях,само така като приятели.Ще ги опознаеш по-добре и ще ти е по лесно да прецениш коя ти допада повече...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    O nie nemojem ti izberem izberi si ti ako kym vtorata te vle4e samo hormona to ti iska6 samo da q e*e6 a dr mai si q bi4ka6 :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Какъв Help oчакваш да ти изберем ние ??? Ми преценяваш си коя ти допада повече с коя се разбирате повече и такива неща.
    Взе ми думите от устата.

Много бързо се влюбваш....сигорно след време ще си харесаш друга...Не знам ти реши коя ще те направи по-щастлив
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    Много бързо се влюбваш....сигорно след време ще си харесаш друга...Не знам ти реши коя ще те направи по-щастлив
    suglasna sam s ^^kotenceto^^

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    и ти не знаеш какво искаш....после най-много да съжаляваш
    това е за момента....просто любопитство....да си с друга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си