- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated:Не знам коя от двете да избера...
Vlubih se v na4aloto na godinata v edno momi4e.. a sega hormona me vle4e kum drugo .. tova vtoroto go nenavijdah do predi nqkolko dena..................plsPLS HELP
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Abe 4ove4e ti dobre li si???? kak moga da ti pomogna kato nqmam idea kakavi sa tiq dve momi4eta.Izqsni se kakvo iska6 i v koq ot dvete go namira6.Toku vij se okaj 4e nito ednata,nito drugata e za teb...
ne znae6 kakvo iska6!!!
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
МАЛКО си объркан...Човече помисли ТРЕЗВО,коя искаш!И по-скоро следвай чувствата си,а не хормонитеХАЙДЕ УСПЕХ!
help?!Е сорка,пич,ама аз не виждам да имаш проблем.Помисли малко реши коя ти допада повече и това е.Успех!
izberi tova kum koeto ima6 po goliamo privli4ane i s koeto e po veroqtno da se polu4i ne6o![]()
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
В този случай само ти можеш да си решиш.Виж моят съве е да прекараш извесно време с една и послед с другата,без да ходиш с тях,само така като приятели.Ще ги опознаеш по-добре и ще ти е по лесно да прецениш коя ти допада повече...![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Labelle
![]()
Много бързо се влюбваш....сигорно след време ще си харесаш друга...Не знам ти реши коя ще те направи по-щастлив
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
suglasna sam s ^^kotenceto^^Първоначално написано от ^^kotenceto^^
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...