Цитирай Първоначално написано от beauti_f
Zdarveite.Hodih s edno mom4e mnogo dalgo vreme i be6e naistina strahotno dokato bqhme zaedno,obi4ahme se,toi mnogo mi pomaga6e,darje6e se perfektno s men,vinagi mojeh da raz4itam na nego za vsi4ko.No v edin moment vsi4ko se promeni.Toi zapo4na da mi se sardi za nai malkoto,da mi vika i da vdiga skandali za drebmi ne6ta,kasahme i se sabirahme nqkolko pati.Do nqkolko dena bqhme zaedno,no ve4e ne6tata ne mogat da prodaljavat taka.Toi kazva 4e ima 4ustva kam men,no v sa6toto vreme samo me ubijda,podcenqva me postoqnno,nari4a me kakva li ne kogato se skarame...., vsi4ki mi kazvat 4e trqbva da go zabravq i da ne se zanimavam s nego,dori maika mi ne mi razre6ava da izlizam s nego... no az prodaljavam da mislq za tova mom4e,vapreki 4e nqmam ve4e koi znae kolko silni 4ustva kam nego i ne sam sigurna 4e iskam da sam s takav 4ovek... no vinagi kogato go vidq ne6to mi trapva i nz kakvo da pravq... kakvo bihte napravili na moe mqsto?
уха опитала си от любовта а лол ми то винаги има възход и падение в нея да не мислиш че винаги е префектна то такава любов почти няма
тои просто те ревнува ама маи доста те ревнува като гледам какво си написала да знаеш оибаче че може да не оспее да изрази
колко съжелява просто ако започне да те търси
му прости и се върни при него и всичко ще си е по старому