- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to me e strah
mi kakvo da ti kaja ako te e strah ot bolkata i ako mu imash doverie ne se pritesnqvai sexa m/u hora koito se obichat e hubav i ne nosi samo fizichesko udovoltvie ako se chuvstvash malka ne go pravi
НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма.
spored men ne si gotova 6tom te e strah... iz4akai o6te malko
Love you Kris !!!
spored men ne si gotova o6tea moje bi se symnqva6 v 4uvstvata na gadjeto ti? moje bi se pritesnqva6 dali ne e prekaleno rano za tovaa....znam li
sexa nqma da izbqga mila.....prosto kogato go pojelae6 naistina-togava davai!
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
ako te e strah zna4i ne si gotova ! ti preceni koga iska6 da go napravi6 i deistvaite![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
щото си мъничка! и не се чувстваш готова![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Аз мисля че те е страх от БОЛКАТА...но се преживява споко ....не е "Болка за умиране"Първоначално написано от babi_girl
![]()
Еми нормално е да те е страх от неизвесното,но няма начин....Не можеш да разбереш кво е без да опиташ...![]()
ми щото до 20 годишна въздраст това "...И МНОГО СЕ ОБИЧАМЕ..."
ще си го написала още 40 пъти в тоя форум...
за тва
не бе лошо няма ...
макар, че дали сега, утре, или след 55 години - то болката си е все същата..
кво толко си я пазите тая девственост като...
все едно не знам ти кво - златната ябълка
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
За мен 15 години са си малко, т.е. може би те е страх, защото си малка. А и ако той те притиска да го направите това би могло да те стресира още повече. Другите над мен ти дадоха доста други причини. Най-добре си реши сама дали си готова, направи го тогава, когато наистина го искаш. В смисъл проблема не е, че те е страх, а че не си готова...А с това можеш да се справиш само ти.
Успех![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne6to novo, neobi4aino..normalno si e :P
Мухахах от де да знаем баси.Може би просто си страхлива и затова те е страх.То няма от какво де все пак няма да раждаш.
skupa spored mene ne e rano za sex daje e kusno trqq ve4e da si go napraila kum 14 godishna vuzrast prosti mi ako sum grub no moje bi ne si ozrqla..nzzz suvetfam te da ne burzash ako ne si gotova ne nasilvai obstoqtelstfata no ako reshish deistfai ako si ot blg moem da se vidim ako skusate s priqtelq ti opzz;]
Ти не беше ли в депресия, защото си го правил с курва? Не пиши, ако не си измислил тезата си по въпроса.
mislq 4e o6te ti e malko rano za tova no ako naistina si sigorna 4e toi ne iska samo sex a te obi4a istinski nqma problem ako go napravi nejno nqma da useti6 bolka prosto se otpusni i mnogo e vajno predi da go napravi6 da se vazbudi6 do poluda
Нали осъзнаваш,че никой от форума няма да може да отговори на въпроса ти?Причините са МНОГО,ние не те познаваме,не познаваме и момчето,може да те е страх от много неща..Сама си отговориПървоначално написано от babi_girl
Защо...защо те е страх...това е необяснимо...можеби не си толкова сигурна,че го искаш...не бързай много..ако и той те обича може да почака и още
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m