.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Strannaq situaciq!!!!!HELP!!!!!!

Pomognete mi!
    Imam si priqtel toi e na 19 a az na 15!Zaedno sme ot 2meseca.Nikoga ne sme imali polov kontakt.
    Bqxme na 1 kupon i az si mislix 4e 6te stane ne6to m/u nas!
    Natiskaxme se i az po4nax da se sabli4am sabli4ax go i nego,a toi kaza da ne!
    Nemoga da razbera za6to?6te mi pomognete li?
    J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!

Голям фен
    Moje bi zashtoto ne mu e samo za sex-a i iska da mine malko vreme...ne iska da izburzva!Tova e hubavo spored men!Pokazal ti e 4e mu puka za teb!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Защото си малка за него.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    Moje bi zashtoto ne mu e samo za sex-a i iska da mine malko vreme...ne iska da izburzva!Tova e hubavo spored men!Pokazal ti e 4e mu puka za teb!
    i az mislq taka,mojebi mnogo darji na teb,ne ne moje bi,sigorno mnogo durji na teb i neiska da izburzva i spored men tova e mnogo dostoina postupka ot negova strana

*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*

suglasen sum s mnogo sladi4ka !

Супер фен
    Нищо няма да загубиш ако изчакаш още малко и тогава правиш секс

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Za6toto moje bi dyrji na teb , pyk i osyznava 4e o6te si malka za tova... taka 4e po-hubavo iz4akai malko...
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Цитирай Първоначално написано от pLaMa4eTo
    Za6toto moje bi dyrji na teb , pyk i osyznava 4e o6te si malka za tova... taka 4e po-hubavo iz4akai malko...
    da saglasna sam,za nego sigorno ozna4ava6 mnogo i toi neiska da burzate,po dobre iz4akai

toi naistina darji na men i go dokazva!
    a kolkoto do vazrasta ne mislq 4e e tova!

za men problema e 4e toi gleda na men kato malkata mu sestri4ka ili pone az taka mislq a tova e gadno!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    Цитирай Първоначално написано от {P}HoNeY{P}
    za men problema e 4e toi gleda na men kato malkata mu sestri4ka ili pone az taka mislq a tova e gadno!
    emi da de... imenno za tfa e i sprql. osven 4e mnoy dyrji na teb za edno 19-godi6no mom4e ne znam dali e podhodq6to da spi s momi4e na tfoqta vyzrast... ne znam.. li4no az predpo4itam da sym s mom4eta kolkoto men, no vseki si ima li4en izbor... moje bi trqbva da pogovori6 s nego za 6to taka se dyrji s teb-kato malka sestri4ka i da vidi6 kfo 6e stane...
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

mi pogovorete si,pitai go nego naistina kato kakva te priema,spored men e gotin pi4,6tom ne burza ,zna4i mnoooogo darji na teb,sigorno za 100-ten put se povtarqm,no ako iska6 da razbere6 kato kakva te priema,pogovorete.nai vajnoto,e edno ot nai vajnite ne6ta v edna vruzka e da si spodelqte i da ste iskrenni edin kum drug

Mnogo ti blagodarq toi sled 1 4as 6te doide do nas i 6te go pitam!
    Adski sam vi blagodarna! ---<@

Mnogo ti blagodarq toi sled 1 4as 6te doide do nas i 6te go pitam!
    Adski sam vi blagodarna! ---<@
    aide uspex

Повече от фен
    az mislq 4e te 4ustva kato momi4e za koeto da se griji po-skoro otkolkoto da e gaje s nego moje da se 4uvstva kato tatko
    I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
    I got what you need to feel the pain
    Here's my number call me when you're up for an even exchange!

malko glupavo no go ima i tova.moje da ne se eobrasnal i da se e pritesnil.na men mi se e slu4valo.no nqma kakvo da gadaem nie popitai nego.2 meseca sa napalno dostata4ni 4e da go popita6 za tova

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
    i az mislq taka,mojebi mnogo darji na teb,ne ne moje bi,sigorno mnogo durji na teb i neiska da izburzva i spored men tova e mnogo dostoina postupka ot negova strana
    Дам...това може да е една от причините,а може да е девствен или просто не иска първият ви секс да е на някакав си купон..

Фен
    Град
    В най - якия град

Re: Strannaq situaciq!!!!!HELP!!!!!!

Pomognete mi!
    Imam si priqtel toi e na 19 a az na 14!Zaedno sme ot 2meseca.Nikoga ne sme imali polov kontakt.
    Bqxme na 1 kupon i az si mislix 4e 6te stane ne6to m/u nas!
    Natiskaxme se i az po4nax da se sabli4am sabli4ax go i nego,a toi kaza da ne!
    Nemoga da razbera za6to?6te mi pomognete li?

Ми изглежда , че пича е точен и те иска за нещо повече отколкото за едно изчукване , или пък те мисли за прекалено малка ..

Guest
    govorix s nego a toi kaza 4e az sam vsi4ko koeto nqkoga e iskal ot edno momi4e i togava e mislel 4e 6te se razdelim ako tova stane!

Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Цитирай Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
    Дам...това може да е една от причините,а може да е девствен или просто не иска първият ви секс да е на някакав си купон..
    ХаХаХа
    да дам пример с мен

ми така показвам , че съм загрижен за нея , първия път само гушкане , 2-рия малко целувки и третия - тя е много възбудена и така се прави най-дивия секс!

хаха има мамичета дет още се връзват на тия измислици това е добре за мен

I az mislq,4e mnogo dyrji na teb i za tova e vsichko(vkl. i tova,4e se dyrji s teb kato sestrichka).Spoko,ako te priema za nqkakva malka pikla(za6toto mislq,4e ti taka si mislish),ne bi si gubil vremeto!!!A pyk i ti za kyde byrzash???
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

ima nqkolko varianta za otgovor:
    1.toi moje da se e pritesnil 4e nqkoi moje da vi hvane i zatova da te e sprql!
    2.toi moje naistina mnogo da durji na teb i da iska da pois4akate!
    3.moje da te vuzpriema kato malkata sestri4ka koqto ne e imal i da iska da te opazi!

moga da izmislq o6te ne6ta no sega me murzi! smqtam 4e tova ti e dostatu4no i ti sama trqbva da razbere6 koe e vqrnoto tvurdenie!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Супер фен
    prosto mu pyka za teb...moje bi za tova

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Град
    На оня свят
    А защо никои не се сеща, че на човека може да му става трудно? А нещото, което мен най-много ми се струва вероятно е, че може да не се възбужда от малки деца...

По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    govorix s nego a toi kaza 4e az sam vsi4ko koeto nqkoga e iskal ot edno momi4e i togava e mislel 4e 6te se razdelim ako tova stane!
    i..ti kakvo mu kaza?
    take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си