- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Strannaq situaciq!!!!!HELP!!!!!!
Pomognete mi!
Imam si priqtel toi e na 19 a az na 15!Zaedno sme ot 2meseca.Nikoga ne sme imali polov kontakt.
Bqxme na 1 kupon i az si mislix 4e 6te stane ne6to m/u nas!
Natiskaxme se i az po4nax da se sabli4am sabli4ax go i nego,a toi kaza da ne!
Nemoga da razbera za6to?6te mi pomognete li?
J'aime dire"Je t'aime",mais je na sais pas aimer!
Защото си малка за него.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
i az mislq taka,mojebi mnogo darji na teb,ne ne moje bi,sigorno mnogo durji na teb i neiska da izburzva i spored men tova e mnogo dostoina postupka ot negova stranaПървоначално написано от ^Green_Lady^
*Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате!*
suglasen sum s mnogo sladi4ka !
Нищо няма да загубиш ако изчакаш още малко и тогава правиш секс
Za6toto moje bi dyrji na teb , pyk i osyznava 4e o6te si malka za tova... taka 4e po-hubavo iz4akai malko...![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
da saglasna sam,za nego sigorno ozna4ava6 mnogo i toi neiska da burzate,po dobre iz4akaiПървоначално написано от pLaMa4eTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
toi naistina darji na men i go dokazva!
a kolkoto do vazrasta ne mislq 4e e tova!
za men problema e 4e toi gleda na men kato malkata mu sestri4ka ili pone az taka mislq a tova e gadno!![]()
emi da de... imenno za tfa e i sprql. osven 4e mnoy dyrji na teb za edno 19-godi6no mom4e ne znam dali e podhodq6to da spi s momi4e na tfoqta vyzrast... ne znam.. li4no az predpo4itam da sym s mom4eta kolkoto men, no vseki si ima li4en izbor... moje bi trqbva da pogovori6 s nego za 6to taka se dyrji s teb-kato malka sestri4ka i da vidi6 kfo 6e stane...Първоначално написано от {P}HoNeY{P}
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
mi pogovorete si,pitai go nego naistina kato kakva te priema,spored men e gotin pi4,6tom ne burza ,zna4i mnoooogo darji na teb,sigorno za 100-ten put se povtarqm,no ako iska6 da razbere6 kato kakva te priema,pogovorete.nai vajnoto,e edno ot nai vajnite ne6ta v edna vruzka e da si spodelqte i da ste iskrenni edin kum drugПървоначално написано от {P}HoNeY{P}
![]()
![]()
![]()
Mnogo ti blagodarq toi sled 1 4as 6te doide do nas i 6te go pitam!
Adski sam vi blagodarna! ---<@
aide uspexПървоначално написано от {P}HoNeY{P}
![]()
az mislq 4e te 4ustva kato momi4e za koeto da se griji po-skoro otkolkoto da e gaje s negomoje da se 4uvstva kato tatko
![]()
I ain't got time for no games, I'm hopin' mami that you feel the same
I got what you need to feel the pain
Here's my number call me when you're up for an even exchange!
malko glupavo no go ima i tova.moje da ne se eobrasnal i da se e pritesnil.na men mi se e slu4valo.no nqma kakvo da gadaem nie popitai nego.2 meseca sa napalno dostata4ni 4e da go popita6 za tova
Дам...това може да е една от причините,а може да е девствен или просто не иска първият ви секс да е на някакав си купон..Първоначално написано от mnogo_sladi4ka_15
govorix s nego a toi kaza 4e az sam vsi4ko koeto nqkoga e iskal ot edno momi4e i togava e mislel 4e 6te se razdelim ako tova stane!
ХаХаХаПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
да дам пример с мен
ми така показвам , че съм загрижен за нея , първия път само гушкане , 2-рия малко целувки и третия - тя е много възбудена и така се прави най-дивия секс!
хаха има мамичета дет още се връзват на тия измислицитова е добре за мен
![]()
I az mislq,4e mnogo dyrji na teb i za tova e vsichko(vkl. i tova,4e se dyrji s teb kato sestrichka).Spoko,ako te priema za nqkakva malka pikla(za6toto mislq,4e ti taka si mislish),ne bi si gubil vremeto!!!A pyk i ti za kyde byrzash???![]()
VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!
ima nqkolko varianta za otgovor:
1.toi moje da se e pritesnil 4e nqkoi moje da vi hvane i zatova da te e sprql!
2.toi moje naistina mnogo da durji na teb i da iska da pois4akate!
3.moje da te vuzpriema kato malkata sestri4ka koqto ne e imal i da iska da te opazi!
moga da izmislq o6te ne6ta no sega me murzi! smqtam 4e tova ti e dostatu4no i ti sama trqbva da razbere6 koe e vqrnoto tvurdenie!
black cat or white cat,that is the question!!!
prosto mu pyka za teb...moje bi za tova
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
А защо никои не се сеща, че на човека може да му става трудно? А нещото, което мен най-много ми се струва вероятно е, че може да не се възбужда от малки деца...
По-добре да плачеш след удър от приятел отколкото да се радваш на целувката на врага!
i..ti kakvo mu kaza?Първоначално написано от Анонимко
take all your faithlessness with you,just give me myself back and don't stay!!!!!!!!!!!