.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    Wonderland
    накарай вашите да вземат още един,така всичко ще е наред,иначе няма как да го разберете,то си е вид мания.

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    xD ..nakarai washte da ti kypqt komp.., twoi kompp
    Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )

.....

Супер фен
    ха...така е устроен света друже Аз отдавна свикнах с мисълта,че нямам глас по тоя въпрос

Супер фен
    Гръмни го
    nicolepcd

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    хаха вкъщи аз командвам парада =D>
    и аз

Щом е по-голям от теб би трябвало да отстъпва, но ако не поговорете си, кажи му,че и ти имаш нужда да стойш на компютара и така

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Еми Бой бе... докато седи на него... хващаш един тиган и удар

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Мен питаш ли ме като имам двама....Обаче се разбираме вече...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Напупай го малко щото 100% е някъв зле ако седи постоянно на компа и ша стане.Ако те набие , пробвай пак като се оправиш.

ne moga da povqrvam 4e ima 34 mneniq v tazi tema i nito edno ne kazva tova koeto az 6te napi6a.
    purvona4alno kato pro4etoh temata si misleh 4e brat ti e postoqnno na kompa i tova te pritesnqva za6toto si ob6tuva6 malko s nego. a ti prosto iska6 da sedi6 na kompiutara i da se zatvarq6 pove4e v sebe si vmesto da se opita6 da si ob6tuva6 s nego. i sus cqloto si semeistvo, i s priqtelite si. i predpo4ita6 da go pravi6 ot kompa ot kolkoto na jivo. ot tam proizlizat mnogo ot problemite na teenagarite. ot samoli4nostta kooqto ima6 v internet prostranstvoto. tolkova sme se pristastili kum kompiutrite si i kum skype, facebook i forumi, 4e sme zabravili da ob6tuvame na jivo i ako ne mojem da se doberem nai-malko edin put na den do kompiuta, tova e povod za lo6o nastroenie i depresiq. no ako ne sqda6 na kompiutar 1 sedmica 6te vidi6 kak jivota ti se promenq v po-dobra nasoka. i sled tova o6te edna i o6te edna i naistina zapo4ne6 da go izpolzva6 samo kogato naistina ti e neobhodim, bez da prekarva6 pove4e ot polovin 4as na den za razvle4enie. skoro 6te vidi6 polojitelni promeni v li4niq ti jivot. za6toto 6te si zapo4nal da ob6tuva6 o4i v o4i s horata. i 6te razbere6 4e nqma po-priqtno ne6to ot tova. taka 6te zapo4ne6 da se razbira6 i s roditelite si, vmesto da puska6 temi v tozi ili drug forum za tova kolko e gadno, trudno i izmoritelno da si teenager v dne6no vreme i kak ima6 4uvstvo 4e roditelite ti(horata, koito sa te suzdali i ti mislqt samo nai-dobroto) sa mnogo prosti i izob6to ne te razbirat, i iskat samo da te precakat i tn. a te naistina edva li te razbirat to4no poradi tazi pri4ina- zatvarqneto v sebe si i izlivane na vsi4kite ti emocii pred kompiutarniq ekran ili televizora.

tova e moeto mnenie na tazi tema s malko otklonenie.

ne se obru6tam konkretno kum suzdatelq na temata a katto cqlo kum vsi4ki koito namirat smisul v dumite mi.

mnenieto e pove4e ot 3 reda i nqma emoticonki, koeto sus sigurnost 6te otkaje horata koito imat nai-silna nujda da go pro4etat da go napravqt.

govorq ot li4en opit i nqma 4ovek koito da me ubedi v protivopolojnoto, za6toto to e vqrno za men.

izvinqvam se za smsicata, no naistina ne znam kak da go preveda.

на колко години е брат ти и ти на колко си ?

Аз съм на 13 а брат ми е на 8 5 години разлика и понеже аз по цял ден съм навънка,а брат ми на компа и като се прибера сядам аз,но понякога като съм си в нас мене ме гони по следния начин:Понеже компютъра е отворен просто ми дърпа процесора,а иначе докато играе на няква игра аз ей така го гона брат ми: Пускам си блутута на компа и на телефона и отивам в другата стая и почвам да изпращам работи до компа и то го изкарва от играта и накрая се ядосва и ми казва "Айде идвай да играеш.че ми писна от тоя скапан компютър,а той и представа си няма,че съм аз

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от martoxp
    Аз съм на 13 а брат ми е на 8 5 години разлика и понеже аз по цял ден съм навънка,а брат ми на компа и като се прибера сядам аз,но понякога като съм си в нас мене ме гони по следния начин:Понеже компютъра е отворен просто ми дърпа процесора,а иначе докато играе на няква игра аз ей така го гона брат ми: Пускам си блутута на компа и на телефона и отивам в другата стая и почвам да изпращам работи до компа и то го изкарва от играта и накрая се ядосва и ми казва "Айде идвай да играеш.че ми писна от тоя скапан компютър,а той и представа си няма,че съм аз
    Абе пич как ще ти дръпне процесора при положение че преди това трябва да махне вентилатора, радиатора които лапе на 5 години не може да ги махне. Замислете се преди да напишете нещо...

Град
    Sofia
    Трябва да му вкараш два в муцуната

Град
    Ruse
    И при мене е така,но когато му кажа или се маха или ми досажда докато не го изгоня лошо макар,че е по-голям.Е после става малко инвалидно ама аз за тва живея

Абе пич как ще ти дръпне процесора при положение че преди това трябва да махне вентилатора, радиатора които лапе на 5 години не може да ги махне. Замислете се преди да напишете нещо...

Еми незнам дали точно процсора

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

направете си график
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 10:01 pm

Браво на вас бе...
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Имаше една програма, май се казваше Parents Control, която изключваше автоматично компютъра и не можеше да се включи без някакъв код, нещо такова беше. Доста полезна ще ти е, поразрови се малко!
    It's better to be ALONE than to be with people you don't like.

сложи парола на акаунта и така ще му ограничиш достъпа. :P
    слага се от контрол панел юсер акаунт и гледаи да не си е направил друг акаунт.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    ем и моята сестра постоянно седи на компа и точно когато най-много ми трябва компютъра не мога да се вместя от нея.Всеки път я заплашвам , че ще сложа парола при което майка ми каза ,че сложа ли парола компютъра ще се премести от у дома в офиса на баща ми .. хАхах. за тва прибягвам до малко бой когато се нуждая от компютъра,поне е малка ..

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    a ako e малък бий му 2шамара и го испъди е ако ще да реве да се тръшка а като те пита майка ти що си го испъдил ще кажеш ем и аз искам да стоя пък като не искаш да се караме купи още 1 комп a ako e голям брат ти просто се възползвай докато го няма да седнеш на компа и тей ! :P

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от L_i_z_I
    сложи парола например

Хех Хаха хахаха,аз ако го направя това после няма да имам ръце за да я напиша и да седна...а и да успея някак си,то очите ми ще са избодени и нема да знам какво правя много смешно ми става като си го представя \/
    истинския PC-ман може да пише и без да гледа клавиатурата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си