- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къща или апартамент?
В какво живеете или какво предпочитате - къща или апартамент.Какви са според вас полижетилните и отрицателните страни на двете?И в какво смятате да живеете след време?![]()
Апартамент,но поне е в центъра.Бих предпочела къща,защото има повече привилегии.
Живея в апартамент и ми харесва![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от blackvelvet
<3forbidden taste is the sweetest<3
Зависи. Пред апартамент в центъра на голям град или къща в някое забутано село, бих избрала апартамента. Но къщата си е най-добре за живеене, и аз живея в къща.
Полезни сте като комари.
Апартамент.
Харесвам къщите, но не мога да си представя да живея в къща за повече от два-три дни. Изключено.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Живея в апартамент и се чувствам ужасно
1.Все някой комшия ще се намери да ми прави проблеми за музиката
2.Онова говедо на горния етаж все се сеща да прави секс с приятелката си,когато гледам някой интересен филм и като чуя тва скърцане на леглото или опитите й да симулира оргазъм с някви гадни скимтящи звуци и се побърквамДобре,че разбрах,че не слушат метъл и накарах една приятелка да ми прати 3-4 ужасни метъл-парчета и като ги чуя и усилвам компа
и естествено на ония им се отщява и отиват в момичето
![]()
3.Нашите не искат куче!!!(това май е най-големия минус за това,че живея в апартамент) ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казаха ми,че ако ще си вземаме куче,то трябва да е не повече от 15 кг. и не по-високо от 20-тина сантиметра
Е сори ама аз куче ли ще си гледам или котка?!Та тя старата ми котка беше 12 кг. и беше по-голяма от чихуахуа-то на комшийката
![]()
![]()
![]()
4.Ако си в къща лятото лесно ще си поддържаш тена
5.Няма нищо по-яко от вечерно барбекю в градината с компанията![]()
Абеее има многооо предимства,в това да живееш в къщаАма аз скоро няма да живея,защото не искам нашите да продадат апартамента,а те не искат и къща и апартамент
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Аз живея в апартамент и някой неща адски ме дразнят.Писна ми постоянно като излизам или се пребирам да срещам някой от блока седнал на пейката и да го поздравявам по 1099482374 пъти на ден.Писна ми скапаните студенти отгоре почти всяка нощ да ме будят със скърцането на гадното легло и силните им стенания.Нестига че спя супер леко,ами и тези звуци са много дразнещи.Също така ме е страх от асансьора и трябва да ползвам стълбите и не излизам много на терасата,защото ме е страх от високо....
Живея в къща и никога не искам да се променя това !![]()
Бих могла да живея в апартамент , единствено и само ако е от тези в новите сгради на по 4 - 5 етажа и ако един от етажите е мой , в никакъв друг случай не бих отишла да живея в онея 15 етажни блокове![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Друго си е да си живееш в къща ;D Не ти пречат отгоре съседите, никой не ти надува чалга до дупка, докато се мъчиш да учиш, просторно ти е..Мда, определено къщата е за предпочитане ;д
Започнах да пораствам,да се стресирам и невротизирам и вече съм до болка доволна,че живея в къща.![]()
мезонетддз аз живея в апартамент и общо взето ми харесва, ама друго е да живееш в къща с някакъв голям двор... бе нз и двете ми харесват
_
Живяла съм и в апартамент и в къща..предпочитам къща.Някакси ми беше по спокойно![]()
абе биби, ти търсачка не знаеш ли какво е
междо другото продължавайте с тъпите теми
Живея в къща, имал съм проблеми с комшийте, който живеят на 10 метра от нас, но понякога усилвам доста музикатаМайка ми имаше преди служебен апартамент, когато съм бил там се чудех, как живет хората така... Отгоре имаха малко дете, което постоянно скачаше, а това почваше от 8 сутринта, аз ставам късно по принцип и това ме дразнеше.
аз си имам и 2те :P при къщата е кучето, там си копая някви дупчици, сея си разни нещица, цапам си се наволя и т.н
иначе и апартамента си има своите предимства. не мога да кажа кое ми харесва повече![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
мн зависи... апартамента може да е малък и разхвъплян както и голям и луксозен в центъра на градаама нз що винаги щом се сетя за къща си представям селските къщи може би защото почти сички са такива
ама ще предпочета апартамент....по къщите има много гадинки, паяци и т.н.
![]()
къща!
хааааааузззззззззззз
аз също като пожечето тука искам да живея в къща-по-спокойно е,а и не трябва да се съобразяваш с някого(поне в повечето случаи).Така че твърдо КЪЩА !![]()
![]()