Цитирай Първоначално написано от Анонимко
bonboneno_mace, spokoina sum...az mu kazah, 4e iskam da skusame, kazah mu go v prav tekst...no toi ne i ne!!!
I kato mu kazah da iz4akame 2dena da re6a, az go napravih kato negov kompromis, az mu kazah, 4e iskam da skusame, no toi ne 6te i da 4uva kakvo da pravq, KAK DA GO UBEDQ! UBEDETE GO VIE PLS, 4uvstvata mi izstinaha, az vinagi 6te si go obi4kam i vinagi 6te izpitvam nqkakfi 4uvstva kum nego, za6toto mi puka za nego...iii mi e adski gadno, kogato toi pla4e za men i mu e mu4no naprao o4ite mi se nasulzqvat ot bolka, no vsi4ko prikliu4i...kak da mu go obesnq po-dobre...
A nai-glupavoto, koeto kaza, e, 4e sum se opitvala da mu vurna...az po vsq4eski se opitvam da go nakaram po-malko da strada (i toi go znae)....ama KAK ;(
we ti razbira6 li kolko e unizitelno da ti kajat 4e iska6 raznoobrazie i to po na4ina po koito si go kazala ti?????????????? Napravo si go srinala az daje se o4udvam kak ne ti teji na suvesta haha kak go kazah samo emi ako tova e re6enieto ti,4e ne iska6 da ima6 ni6to ob6to s nego,taka da e tvoe si e,no ti edva li 6te nameri6 mom4e koeto da te obi4a tolkova mn kolkoto nego!!!!!!Vupreki 4e mislq 4e ti 6te sujalqva6 mn sled tova no 6te e tvurde kusno za da se vurne6 nazad.
ne pravi tazi gre6ka
no kakto kazah re6enieto si e tvoe