- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- c1ftq6ta kosa:{
iskam da popitam koe e nai-efikasnoto sredstvo za premahvane na c1ftq6ti krai6ta na kosa i predpazvaneto na kos1ma ot nak1svane?pls kajete samo izprobvani produkti...ili nai-dobriq na4in e nojicata?![]()
misi mn
mi kato za na4alo idi da ti iz4istqt nacyftelite krai6ta pyk posle kato pita6 friziorkata tq 6ti kaje ko da si kupi6 i koe e nai dobboro. Az si slagam sled sqko miene na kosata edin produkt na avon i sam mn dovolna ama nz na tebe kak 6te ti podeistva po dobre idi napravo na frizior
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
ami az razbrah ot edna fr-ka 4e polzva nqkakvi kristali za kosa i se vtrivat v krai6tata i te stavam po elasti4ni i ne se nak1sva kos1ma...kajete kakvo mislite..polzvali li ste?
ходи на фризьор
използвай подхранващи маски, балсами и шампоани
постарай се да не си тормозиш много косата
"Целувка за лека нощ"
az sy6ro mislq takaПървоначално написано от MorTi6a
ами какво по-добро средство за премахването на цъфтежа от един хубав фризьор?после мисли за друго![]()
Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.
Абсолютно точноПървоначално написано от midnight...
![]()
Една приятелка използва и някакъв серум на Oriflame за цъфтящи краища и е много доволна, но все пак си мисля, че трябва да се консултираш с фризьор - всяка коса си е различна и се поддава на различни неща![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
emi hodi na frizior da ti otreje cuftq6tite krai6ta i v aptekite i v avon i oriflame ima mnogo produkti-serumi,maski se ne6to 6te ti pomogne...konsultirai se oba4e s friziorkata
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
probvai s CRISTALLI LIQUIDI (te4ni kristali za kosa) az li4no sled kato mi mahnat caftejite sled miene na kosata si slagam ot tqh. Pomagat i za po-dobro razresvane.
ahahaha
ХаХа мила ти си мислиш че тея кристали ти помагат.на тях пише "против наелектрезиране и цъфтене",обаче са искали да напишат "за по-бърз цъфтеж и повече наелектрезиране" тея кристали са най-тъпото нещо което може да си купишПървоначално написано от BMW_GIRL
![]()
"V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"
Много точно написано. Можеш да се консултираш с фризьора си как най-добре да поддържаш косата си, какви маски,кремове ,шампоани, балсами и стилизиращи продукти да ползваш.Първоначално написано от midnight...
az naskoro sa6to si vzeh kristali -ne sa to4no tezi za koito govori momi4eto a na nqkakva dr marka no az sam mn dovolna ot tqa kosata mi stava mn po-hubava v krai6tataПървоначално написано от SheLLia
nai-novata seriq na dove /sinqta/ na maskata pi6e 4e zaglajda cafteja do 97% az li4no ne sam q probvala o6te no maika mi q polzva
da ma samo go zaglajda a ne go kara da ne raste....kosuma e izgraden ot malki luspi4ki i kogato tezi luzpi4ki se "razro6at" se polu4ava cuftej,a kristalite samo gi zaglajdat,a ne gi mahat....ne6to kato da gi prikrie ina4e nqmat polza PROTIV cuftej.....pa zemi se pointeresuvai malko...
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
ami to po tazi logika ot cafteja moje6 da se ottarve6 edinstveno i samo s frizior pone 6te znae6 4e naistina 6te ti go mahnatПървоначално написано от hamsterka
otidi na frizior i sled kato ti mahnat cafteja gledai da ne si su6i6 mn kosata sas se6oar ili da q ipravq6/kadri6 s presa za6toto kosata mn se izto6tava i po4va da cafti