- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vyzmojno li e ....
ZDraveite! Iskam da vi pitam vyzmojno li e nqkoe mom4e da hodi s momi4e ve4e tri meseca i da nqma nikakvi 4uvstva kam neq, prosto ei tyi za sporta. I ako ne za6to togava ne gi pokazva.Mnogo mersi za otgovorite{}{}{}
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Aко спорта е само гушкане - малко вероятно, но пък защо не.... (темата ти не е за този раздел)
Може!
GROAAARRR!!!! много яка група!
napalno e vazmojno
Защо не!
ВЪзможно е
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
ами ако в това момиче тои открива момиче за секс е напълно възможно,но ако не е така може би просто тои не показва лесно 4увствата си.Мисля, че за 3месеца вече би трябвало да има някакви чувства...![]()
f@nt@zi@
mi te nqkoi
mom4etata sa takiva goveda 4e vsi4ko e vuzmojno
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
ami ako 6te se obijdame i viq ste ovce... no ne da obijdam si4ki a nqkoi za6toto ima i takiva momi4eta ne ste sveti vodi nenapiti...Първоначално написано от black_dimond
a za vaprosa vazmojno vapreki 4e mi se struva malko tapo 3 meseca s edno momi4e i da ne go haresvam...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Ами напълно възможно е
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
VUZMOJNO E NO NAI-DOBRE GOVORI S NEGO-ZADAI MU DIREKTEN VUPROS
INA4E SAMO SI GADAEM![]()
Ами.... то по принцип за мен тва не е ходене, ама щом така се води - естествено че може
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
az kazah nqkoi ne kazah vsi4ki i e vqrno 4e ima golemi kurvi no ima i m svestni momi4eta
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
hah napylno vyzmojno e est...biv6iq mi nai-dobyr priqtel hodi 2.5 meseca s momi4e, koeto ne go privli4a nikakpo negovi dumi-za da ne e sam, da ubiva vremeto i da ima momi4e do nego.....pyk i sa ot edin klas i 6tqlo da e typo da q skysa tolko byrzo
[/b]
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Може да има чувства към нея,но да е от хората,които не обичат да споделят какво изпитват![]()
Не се срамувай да кажеш това,което не се срамуваш да си помислиш!