.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Фен
    Град
    Tam KyDetO niKoi Ne XoDi

Moderated by W.I.M.: Имал работа, играе ли си с мен ?!

A we imam edno problem4e!! SD moito gadje sme v enkvi gadni otno6eniq!Sled kato skasaxme se sabrahme pak ,oba4e problemite zapo4naxa vednaga!!!Sega toi mi se sardi,za6toto ne sam go vikala da izlizame dvamata,a sam izlizala s nai-dobriqt mi priqtel!Oba4e tova ne e taka!Az razbira se se opitax da popravq "gre6kata si" i mu izpratih sms4e,v koeto go pomilih da izleznem i da si pogovorim,no toi mi otkaza i kaza 4e imal nqkakva mnogo vajna rabota!!!Kakvo zna4i tova?Toi igraee li si s mene?Da priklu4a li tazai igraa

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
    §§ точка(и) 7 ! §§
    What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...

prosto go e qd 4e si go precakala predi6niq pat i da se napravi na vajen ti go vra6ta,normalno-si4ki sme go pravili toq nomer,mi ni6ty we-zvanni mu ili tam mu pi6i o6te 1-2 pati,ako te otreje,prosto ne zvankai pove4e.Ako si ubeditelna i dosta mila,si4ko 6te zavar6i dobre

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    sigurno iska da ti se otmushti.. smisal tui kato ti ne si go pokanila da izleze z tvoite poznati.. sega toi kazva che nqma vreme..!! Sigurno iska da vidish kolko e priqtno kato stava takava situacjq.. a tova ne e igra s chuvstvata !

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

A predi tova imali li ste problem zaradi nai-dobriq ti priqtel? Da ne bi da revnuva ot nego i za tova da se durji tupo i, kakto kazaha ostanalite, da se opitva da ti otmusti?

Az bih zvunnala po telefona vmesto s sms za da moje6 da pogovori6 s nego, taka po-lesno 6te razbere6 kakvo stava. No naistina ako produljava taka spri da se obajda6 i ostavi na nego da re6i kakvo iska.

Цитирай Първоначално написано от black_heart
    prosto go e qd 4e si go precakala predi6niq pat i da se napravi na vajen ti go vra6ta,normalno-si4ki sme go pravili toq nomer,mi ni6ty we-zvanni mu ili tam mu pi6i o6te 1-2 pati,ako te otreje,prosto ne zvankai pove4e.Ako si ubeditelna i dosta mila,si4ko 6te zavar6i dobre
    Точно тъй си е Послушай го

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Напълно съм съгласен.

Мега фен
    Ако искаш да си с него, няма да го зарежеш заради едно цупене.

хаха те тва е толкова ти е бесен че обръщаш повече внбимание наи добрият си приятел че всячески се опитва да ти го върне
    като малко те нарани то при мажете е така първо се цупят като
    деца пък после им идва акъла в главата ама после винаги има хепи
    ендинг
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

хехехехехех...да не те обиждам,ама и ти си една...най-добрия ти приятел преди гаджето!И на всичко отгоре приятеля е момче!
    Момчета и момичета НЕ са приятели!единия винаги харесва другия...като в рекламата на Спрайт...
    Е...сега ще ти го върне и ти се сърди де...ама ти какво си губиш времето с смс-и?Ако знаеш къде живее издебваш техните да не са в тях и отиваш при него!Ама не с някаква тъпа физиономия...момчетата бързо се отегчават...просто го целуни и после го попитай дали ти се сърди...Ще се сдобрите 100%-пробвано е!
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Точно тъй си е Послушай го

Guest
    Въпросът е кой ще падне първи на колене и много зависи от характера му.

Съветче с 1 смс нищо няма да се оправи звънни му говорете ,после изчакай той да ти се обади и тогава вече ще се разберете.

xaxa samo edna vmetka,det ne e mnogo po temata de,am imam leka nujda da si kaja az sam F

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    ти правиш нещо, той го повтаря от яд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си