- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СТРАХОВЕ
az sam moje bi nay-strahliviq 4ovek,strah me e ot mn ne6ta:ot paqci i dr bubole4ki, ot zmii,ot tumnoto,ot golemite ku4eta osobeno ot ku4eto na kom6iite![]()
ot paranormalni qvlenq, ot bolkata, ot misulta 4e moje da stane ne6to na blizkite mi, i o6te mnooooogo dr
![]()
Най-много ме е страх от земетресения![]()
обичам да съм здраво стъпил на земята
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
...и от самотата...Първоначално написано от _Jessy_
THE RING - tozi film e napravo ujasen ! ! ! PObivat me trupki kato pozvyni telefon otkakto go gledah...![]()
Zmii - ujasni sa,napravo....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(4udq se nakyde da bqgam
)
![]()
I na posledno mqsto ot tymnina ...![]()
![]()
i men taka ot Samara MOrganПървоначално написано от white_chik
(((((((((((((
2 osnovni fobii imam. strah me e ot p4eli i osi, kakto i ot golemi bram4a6ti brunzeli. strah me e ot sprincovki - kato mi biqt injekciq obiknoveno mi pada kruvnoto i pripadam.
Страх ме е от кучета,ама само от някои,не знам защо
Страх ме е от смъртта
Страх ме е от самотата и забравата
Страх ме е и от емоционалните дупки,в които се случва да попадна,защото тогава ми минават доста...глупави идеи през главата
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Страх ме е от потенциялната болка...Започне ли вече...преживявам я...не е толко фатално...Но ако знам че ще боли и ме е страх много...Предпочитам да е изненадваща...за това ме е страх от зъболекари...
Страх ме е от края на живота...Просто Ааадски ми се живее!
Страх ме е че един ден може да загубя свободата си..да загубя себе си,идентичността си и да стана овца от стадото...Страх ме е от днешното общество.
По-простички страхове...понякога ме е страх от тъмното ако съм сама...И нещо мноо тъпо..страх ме е че нещо ше се случи на тъпия комп и ще загибя музиката си
а,да добавя,имам страх от господин Таслаков...г-на по литература
Пф доста се посмях на някои постове.
Мен от бъдещето и собсвената ми смърт не ме е страх. Каквото и да е бъдещето - ще го преживея, от смъртта пък изобщо не ми пука - аз ще си умра така или иначе и няма да разбера какво точно се случва (е,само да не ме боли много). По скоро от смъртта на близките ми ме е страх...
Иначе се страхувам от паяци, буболечки и т.н., направо изпадам в истерия като видя разни такива нещица. Страх ме е и от дълбокото (защото не мога да плувам добре), като вляза по-навътре в морето и имам чувството, че ме влече ли влече навътре... Страх ме е от змии (като малка настъпах една, а бях боса...), ааа и също от продавача в един магазин, като минавам от там...тичам, много е гаден, незнам педофил ли е,обаче ме гледа много странно и като почне да ми ги говори едни глупости и...
Ами общо взето това е май.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
хмм![]()
![]()
емм... страх ме е от много тъмното
![]()
страх ме е от змии блях![]()
страх ме е от класния![]()
ем тва едруго не се сещам да ме плаши
мне няма
![]()
Нещо такова само дет без последните 3 хахаПървоначално написано от miloto_girl-4e
".... so ... can we move on?!!!"
Click
ох...страх ме е да не остана самаСтрах ме е, че един ден може да се поглдна в огледалото и да видя една 40-годишна със няколко брака зад себе си, останала сама с котките си
Единственото нещо, което може да ме надвие е самотата, но за сега няма този проблем. Сичко друго мога да оправя
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Страх ме е от:
1)Самотата
2)Несподелената любов
3)Глобалното затопляне
4)Злото,лошите хора,празните обещания
5)Болестите
Нещата не са,нито добри.....,нито лоши-мисълта за тях ги прави такива!
strah me e ot nesbadnati i pogubeni me4ti
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
Ами мен най-много ме е страх от тъмнотоДоста е детско,но понякога изтръпвам.
Има един филм, който много уважавам най-вече заради едно изказване в него: "И в миша дупка да се скриеш, ако ти е писано ще се случи"
И аз стой на 100% зад това мнение. Каквото и да прави човек, не може да промени съдбата си, защото тя е много по-стара от самия него. Всичко останало е въпрос на въображение.
mdam...demek i azПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
mi men puk me e strah da ne doide 3tata svetovna voina..neznam kak 6te se spravq![]()
ЖАБИ !!! т'ва са най-страшните животни.... мхм.. сериозно ви казвам.
Страх ме е каква глупост,поразия ще извърша в следващия момент.
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Кулата на София Ленд![]()
![]()
Ламерска работа какво да се прави