.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 94

Тема: СТРАХОВЕ

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Ми...страх ме е от тъмното, от самотата, от вампири и духове.....абе стандартното.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

страх ме е от тъмното (понякога)
    2 т. системно.

Цитирай Първоначално написано от one_touch
    bubole4ki - nenavijdam gi i acki me e strah
    sy6to ot neizvestnoto,tymninata ot nqkoi hora
    ot byde6teto
    i az sam taka i mnoo me e strah ot smyrta,pobivat me trypki pri mislylta 4e utre moje da me nqma,4e 6te se slu4vat ne6ta, koito az nqma da vidq i 6te sam nqkade ili po-skoro niakde
    ne moga da priema 4e vsi4ko svyr6va...

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Повече от фен Аватара на did1ls
    Град
    Из Варна
    Цитирай Първоначално написано от _Jessy_
    Ami... sq moje da prozvu4i super kli6irano, no me e strah ot byde6teto... Imam nqkoi mnogo smeli me4ti, strah me e da ne se izdynq, strah me e da ne se provalq, strah me e da ne izpadna, da sym izmet za ob6testvoto, strah me e da ne ostareq sama...
    Strah me e i ot drugi ne6ta... strah me e ot rajdaneto naprimer...
    Ina4e me e strah ot visoko... strahuvam se da ne me narani nqkoi myj/mom4e, strah me e da presi4am...
    Ina4e ne sym strahliv 4ovek

Vsy6tnost dosta rqdko si priznavam, 4e me e strah, osven ako ne e o4evidno Dyrja se myjki, po jenski
    И аз така =D>
    Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми има доста неща от които ме е страх.. материални и не материални:

смъртта
    тъмното и всички неща свързани с него като духове, забутани местенца, убийци..
    от гнева на хората - странно, но винаги съм се ужасявала от това, защото знам, че има хора, които в пристъп на ярост могат да извършат какво ли не смятам, че силният гняв е по-страшен от злобата, защото в злото и омразата, таящи се у някой, има известна мисъл, докато разгневеният човек не познава логиката, прави всичко на момента и без да мисли
    паяци - просто не ги понасям, нз защо ми се струват по-различни от другите насекоми, но като видя паяк и полудявам.. мен даже от змии не ме е страх, ама от паяци....
    големи височини
    старостта
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    sofia
    zmii,jabi,vsqkakvi malki gnusni su6testva!!!
    strahme su6to ot tesni prostranstva-->imam mn golqma kloustrofobiq
    No sigurno nai- golemiq mi strah e ot smurta i zagubata na bliskite mi

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Страх ме е от самия мен - каква глупост ще направя в следващия момент и до какво последствие ще доведе тя...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Boje,kolko mnogo ne6ta pla6at i presledvat 4ovek prez celiq mu jivot...

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

ot tymnoto
    ot neizvestnostta
    ot samotata
    ot golemi ku4eta

хах а мен от колко много неща ме е страх .... ужас
    като започнем от тъмното, от мишки , от змии ...... абе много съм плашлива .. аз за това не гледам ужаси после не мога да излеза от дома хаха може да звучи смешно,но и от хората ме е страх ай стига съм се издавала и стига съм ви отегчавала

Цитирай Първоначално написано от ledenata_kralicA
    ми най-много ме е страх от кучета
    особено ако ми лае....откачам
    И мен също ме е страх най-много от кучета

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    *ot starostta
    *ot samotata
    *ot tova nqkoi den da ne se obarna nazad i da vidq 4e sam propilqla vremeto si naprazno,ne sam postignala i ostavila ni6to zad sebe si,ne sam izpalnila nito edna ot me4tite ili edin ot planovete si,strah me e 4e 6te se obarna i 6te vidq,4e jivota mi skoro 6te svar6i,a az sam se motkala prez cqloto vreme,bez da svar6a kakvoto i da bilo....
    Ot tova me e strah....
    A teb?????
    I men me e strah ot tezi ne6ta, kakto i ot visko ili tumna ulica , kudeto se 4uvat nqkakvi 6umove

Голям фен Аватара на thirteen
    1.Високо
    2.Самотата
    3.Кръв,операции да гледам бляяк припада ми се..
    4.Бъдещето - Един вид не знам какво ми предстои,едва сега започва живота ми, а на мен ми се иска да си остана така.
    Страх ме е от отговорностите на един зрял човек.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    от времето
    от неизвестността
    от самотата
    от несподелената любов
    от смъртта
    от това,че може да няма утре...

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    Ot dylbokoto (stava vyprost za voda) i izobshto ot vodi mn me e strah ot ezera moreto reki i imam koonstrofobiq ...
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Супер фен Аватара на Sarabi
    Страх ме е от морето...от това,че е толкова огромно...и понякога си представям как се чувстват корабокрушенците-там във водата,когато нямат нищо твърдо под краката и когато не виждат суша...просто знаеш,че освен да умреш нямаш какво да направиш,нямаш никакъв избор
    Страх ме е от отчаянието...това чувство просто...не е хубаво.
    Страх ме е и от високото...защото си винаги си представям как падам и се размазвам на земята...и от болката...и от самите мисли по време на падането...
    Иначе от друго не ме е страх...другото може да се преодолее с малко упоритост и желание
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Страх ме е от паяци най-вече,но и от др такива гадинки.Страх ме е също и от огън и от високо.

Фен
    Град
    Dreamland
    Ot tova che nqma da sbudna mechtite si i che prosto shte se provalq , ot tova da ne izgubq dvamata nai skupi hora za men ( priqtelq mi i nai-dobrata mi priqtelka ) ... ot tova da ostana sama mnogo me e strah...
    Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...

ot samotata
    ot bobule4ki (dori nz dali taka se pishe)
    i ot otrovni zmii bbhhh .. ujas

Повече от фен
    Хммм... Като се замисля, ме е страх от супер много неща, но повечето могат да бъдат преодоляни с малко кураж... Но имам един страх, който преодолявам, като не мисля за него... Мисълта, Че Може Да Няма Утре ме ужасява...
    Хакерка с пистолет !!!

Guest
    Мен от самите хора-е от това по страшно няма..

та ние сами се убиваме и убиваме останалите-от нас по -голями Убийци няма!!!
    та как да не ме е страх ?та и от изнасилвачите,крадците ,убийците ,сутенъорите и прочей ?
    и смъртта ,а и от болката -независимо дали е физическа или по загубата на даден близъК

Ot vampiri (bazik) nai mee strah ot samite hora.To kvi nenormalnici ima dnes

От паяци най-много ме е страх, имам някаква ужасна фобия
    От лодки страшно много ме е страх, незнам защо, никога не съм се качвала и няма да се кача, имам чувството, че ще се обърне и.....
    Иначе ме е страх някой ден да не остана сама - без семейството ми, без приятели, без човек, на който да се опра и да излея мъката си.....

Общо взето от това ме е страх

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Страх ме е от:
    БУБИТЕ-- Ужасни са Малки и гадниСтрах ме е когато спа да не ме налазят
    СМЪРТА--Всеки път като си помисля че като умра никога няма да живея се натъжавам и се моля да има отвудно
    И от други неща ме е старх ама те са дребни[/b]
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Град
    nqkude tam kudeto nikoi ne moje da me otkrie.....
    TERORIZUM!! - eto ot tova nai mn me e strax!!sveta tolkova mn e izpadnal i xorata samo se izbivat!!
    VLAKOVE - mn me e strax kogato putuvam s vlak!ako stane katastrofa nikoi ne moje da se spasi!!
    PAQCI - mn sa mi protivni!!kato sum na selo edvam zaspivam za6toto tam ima mn gadini!!
    no ot si4ko nai mn me e strax ot TERORIZMA
    gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си