- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СТРАХОВЕ
Ми...страх ме е от тъмното, от самотата, от вампири и духове.....абе стандартното.![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
страх ме е от тъмното (понякога)
2 т. системно.
i az sam taka i mnoo me e strah ot smyrta,pobivat me trypki pri mislylta 4e utre moje da me nqma,4e 6te se slu4vat ne6ta, koito az nqma da vidq i 6te sam nqkade ili po-skoro niakdeПървоначално написано от one_touch
ne moga da priema 4e vsi4ko svyr6va...
![]()
I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!
И аз така =D>Първоначално написано от _Jessy_
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ми има доста неща от които ме е страх.. материални и не материални:
смъртта
тъмното и всички неща свързани с него като духове, забутани местенца, убийци..
![]()
от гнева на хората - странно, но винаги съм се ужасявала от това, защото знам, че има хора, които в пристъп на ярост могат да извършат какво ли не
смятам, че силният гняв е по-страшен от злобата, защото в злото и омразата, таящи се у някой, има известна мисъл, докато разгневеният човек не познава логиката, прави всичко на момента и без да мисли
![]()
паяци - просто не ги понасям, нз защо ми се струват по-различни от другите насекоми, но като видя паяк и полудявам..
мен даже от змии не ме е страх, ама от паяци....
големи височини
старостта
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
zmii,jabi,vsqkakvi malki gnusni su6testva!!!
strahme su6to ot tesni prostranstva-->imam mn golqma kloustrofobiq
No sigurno nai- golemiq mi strah e ot smurta i zagubata na bliskite mi![]()
Boje,kolko mnogo ne6ta pla6at i presledvat 4ovek prez celiq mu jivot...
А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!
ot tymnoto
ot neizvestnostta
ot samotata
ot golemi ku4eta
И мен също ме е страх най-много от кучетаПървоначално написано от ledenata_kralicA
![]()
1.Високо
2.Самотата
3.Кръв,операции да гледам бляяк припада ми се..![]()
4.Бъдещето - Един вид не знам какво ми предстои,едва сега започва живота ми, а на мен ми се иска да си остана така.
Страх ме е от отговорностите на един зрял човек.
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Ot dylbokoto (stava vyprost za voda) i izobshto ot vodi mn me e strah ot ezera moreto reki i imam koonstrofobiq ...
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
Страх ме е от морето...от това,че е толкова огромно...и понякога си представям как се чувстват корабокрушенците-там във водата,когато нямат нищо твърдо под краката и когато не виждат суша...просто знаеш,че освен да умреш нямаш какво да направиш,нямаш никакъв избор
![]()
Страх ме е от отчаянието...това чувство просто...не е хубаво.
![]()
Страх ме е и от високото...защото си винаги си представям как падам и се размазвам на земята...и от болката...и от самите мисли по време на падането...
Иначе от друго не ме е страх...другото може да се преодолее с малко упоритост и желание
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ot tova che nqma da sbudna mechtite si i che prosto shte se provalq , ot tova da ne izgubq dvamata nai skupi hora za men ( priqtelq mi i nai-dobrata mi priqtelka ) ... ot tova da ostana sama mnogo me e strah...![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ot samotata![]()
ot bobule4ki (dori nz dali taka se pishe)
i ot otrovni zmii bbhhh .. ujas
Хммм... Като се замисля, ме е страх от супер много неща, но повечето могат да бъдат преодоляни с малко кураж... Но имам един страх, който преодолявам, като не мисля за него... Мисълта, Че Може Да Няма Утре ме ужасява...![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Мен от самите хора-е от това по страшно няма..
та ние сами се убиваме и убиваме останалите-от нас по -голями Убийци няма!!!
та как да не ме е страх ?та и от изнасилвачите,крадците ,убийците ,сутенъорите и прочей ?
и смъртта,а и от болката -независимо дали е физическа или по загубата на даден близъК
Ot vampiri![]()
![]()
(bazik) nai mee strah ot samite hora.To kvi nenormalnici ima dnes
От паяци най-много ме е страх, имам някаква ужасна фобия
От лодки страшно много ме е страх, незнам защо, никога не съм се качвала и няма да се кача, имам чувството, че ще се обърне и.....
Иначе ме е страх някой ден да не остана сама - без семейството ми, без приятели, без човек, на който да се опра и да излея мъката си.....
Общо взето от това ме е страх
Страх ме е от:
БУБИТЕ-- Ужасни са Малки и гадниСтрах ме е когато спа да не ме налазят
СМЪРТА--Всеки път като си помисля че като умра никога няма да живея се натъжавам и се моля да има отвудно
И от други неща ме е старх ама те са дребни[/b]
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
TERORIZUM!! - eto ot tova nai mn me e strax!!sveta tolkova mn e izpadnal i xorata samo se izbivat!!
VLAKOVE - mn me e strax kogato putuvam s vlak!ako stane katastrofa nikoi ne moje da se spasi!!
PAQCI - mn sa mi protivni!!kato sum na selo edvam zaspivam za6toto tam ima mn gadini!!
no ot si4ko nai mn me e strax ot TERORIZMA
gledai vinagi napred za6toto ne moje6 da promeni6 ni6to v minaloto no moje6 v nastoq6teto...