- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СТРАХОВЕ
Имам голям страх от кучета, макар че вкъщи имам голямо куче. И всички много ми се подиграват за това :P
Парите могат да купят:
Леглото, но не и съня.
Храната, но не и апетита.
Къщата, но не и дома.
Лекарството, но не и здравето.
По-луксозно място в гробището, но не и на небето!
хахахха страх ви е от паяци,разбирам да ви е страх от тарантули ама от тия селски паяци да ви е старх си е пълна излагация![]()
аз лично няма да споделям от какво ме е страх
ot kuchetata i ot bezsynieto![]()
HeaL ThE WorLd...
MakE it a BettEr PlacE..
Хмм...от самотата ме е страх.
strah me e ot mraka i ot bade6teto moje da e stranno no tova sa mi strahove.
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
същата съмПървоначално написано от Angel_Girl
...най-вече от паяци ме е страх
мразя ги тия осмокраки,космати,надути,г озни същества
![]()
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Aз нямам страхове или все още не съм ги открила![]()
да и мен такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Аз се страхувам най-вече от себе си![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
strah me e edinstveno ako ostana sama v tamno ili se gurmi i svqtka,no ako ima niakoi do men ne me e strah... ina4e ne me e strah ot drugo...
от неизвестността
от самотата
Strah me e ot TYMNOTO I OT SESTRA MI...strah me e da ne ostana sama bez priqteli...bez liubov kakto sum ot skoro i se opitvam da priema che sym bez nego...![]()
kvoto 6tete si mislete,no ponqkoga kogato prosto si v1rvq imam 4uvstvoto 4e ima nqkoi zad men,opitva se da me ubie ili ne6to takova...cqlata nastr1hvam,po4vam da bqgam kato luda...daje ponqkoga pi6tq...dori s1m revala....ujasno e,povqrvaite mi!!!Ne znam otk1de e tova ne6to,no da vi kaja:ne vi go pojelavam[-o<
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
ne..
nea takis extri..
Страх ме е от испитите в 7 клас ами ако не завърша ами ако не си намеря хубава работа ами ако съм като клошарите о.о Звучи смотано ама вски се притеснява... И от Духове да Не видя някой и да не полудея
![]()
Имам фобия от паяци и ужасяващ страх от всякакви насекоми. Не ме е страх само от пчели и оси. XD Освен от паяци най-много настръхвам от стоножки, богомолки и хлебарки.