.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

kakva spiralka da si izbera

zdraveite iskam da vi popitam kakva marka spirala polzvate,dovolni li ste i gore-dolo kolko struva?

Guest
    Golden Rose. Tazi koqto polzvam sega e okolo 6 lv

Поразрови се. Има страшно много такива теми! И все пак, моля ви, когато пускате някоя нова тема ползвайте търсачката! Има сигурно 100 теми като тази вече!

роси
    Guest
    тя пита за вагинална спирала а не такава за мигли ..

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Аз ползвам на Avon една за извиване и обем казва се "Daring Curves" Доволна съм от нея, но мисля да си взема XXL. Една приятелка много ми я похвали. Тая моята беше към 10 лева, а другата май е 11 или 13.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

mne sa 100,1000 sa

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

Hilary_Cool
    Guest

....

ami az sega polzvam na Oriflame edna spirala za obem i izvivane i sum mn dovolnaina4e su6to ne otkazvam i ako mi prelojat na AVON ili MaxFactor

Цитирай Първоначално написано от роси
    тя пита за вагинална спирала а не такава за мигли ..
    Ако пита за такава, кокво прави темата в раздел "Козметика и диети"??? По раздела предполагал че става въпрос за спирала за мигли. Ако не - форума не е мястото за такива консултации. Има си лекари - генеколози по-точно.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Я, стига глупости. Разбира се, че не става дума за "вагинална спирала".
    Аз ползвах (сега съм с боядисани мигли ) една двойна (от едната страна за удължаване, от другата - за цвят) на Avon - не знам колко струва, подарена ми е...

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    Аз ползвах (сега съм с боядисани мигли ) една двойна (от едната страна за удължаване, от другата - за цвят) на Avon - не знам колко струва, подарена ми е...
    kak si boqdisa miglite ? s kakvo ? ako e s boq ne drazni li na o4ite ?
    a po temata az izpolzvam MAYBALine volume express i struashe okolo 10 11 lv i mnogo mi haresva

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    Mi az si polzvam ot 2-3 godini sigurno edna spiralka na Manhattan-Long&Swing. Struva 5lv i sym mn dovolna ot neq.

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

В нас имам около 20 нови спирали,но най-любимата ми е на maybeline-great lash се казва и е розовка такава,много сладка.7 лева струва и е водоустойчива.
    Дойде му мисъл в главата, но като не завари никой си отиде.

look at
    Guest
    awe q ne se izlagaite avon i oriflame.tva sa vi licata be hora kupuvaite si ka4estveni ne6ta.az ot opit Bourjois e nai qkata marka kav to i vid da vzeme6 za obem,daljina miglite stavat unikalni nai evtinata ot seriqta e 12lv nai skapata 22.taka 4e ne se izlagai s njkvi spirali ot 5lv 6toto kat stne6 na 30 njma da ima6 migli ili 6te badat tolkoz rqd4i 4e 6ti sa 6te vaob6te da njma6

Цитирай Първоначално написано от look at
    awe q ne se izlagaite avon i oriflame.tva sa vi licata be hora kupuvaite si ka4estveni ne6ta.az ot opit Bourjois e nai qkata marka kav to i vid da vzeme6 za obem,daljina miglite stavat unikalni nai evtinata ot seriqta e 12lv nai skapata 22.taka 4e ne se izlagai s njkvi spirali ot 5lv 6toto kat stne6 na 30 njma da ima6 migli ili 6te badat tolkoz rqd4i 4e 6ti sa 6te vaob6te da njma6
    Глупости! Преди бях много доволна от тази на Golden Rose, но сега съм с една на MAYBALine и също съм доволна! Освен това не всеки може да си позволи скъпа спирала от порядъка на 15 лв. Всеки с възможностите и вкуса си!

Аз ползвам една на Avon много е готина към 12-13 лв е

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    az polzvam na dior i sam super dovolna,no ti prepora4vam po dastapna na max factop ili novata ili more lashes-no kakvato i da izbere6 na maxfactor niama da sbarka6!

моята е на oriflame...тази 500% обем, обаче за цена не знам щот с тея промоции...
    а другата ми е пак на oriflame за дълги мигли и тя е по-добра от горната и е около 8 лв.

Аз имам 3 спирали.Едната е на Ейвън към 6-7 лева-готина е,другата е на Орифлейм дето е 500% обем,хубава е ама не е 500% бъдете сигурни,и няква евтиния дето ми я подариха,имитация на Буржоа,ама неа много рядко я ползвам.:0

Guest
    max faktor rulzzzzz -do 20 lv bourjous също имат хубави спирали Но Макс Фактор наистина си струва,човек да даде до 20 кинта...особено новата,която си купих е супер-златничка и пише Masterpiece :P

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Аз я имам тази 500% на Орифлейм и съм страшно недоволна!Иначе ползвам на Ейвън някаква спирала "extrime volume" , която не е лоша, поне не ги слепва.Около 6,90 или 7,90 е някаде , не съм сигурна.
    т. 2, 9

ползвам една на Avon Darling Carves мисля че и беше името СТРАХОТНА Е!и е към 8 лв

Повече от фен
    отиди в магазина за комзметика.помоли продавачката да ти препоръча някоя-или тя ще прецени каква ти трябва(дължина,обем) или ти и кажи.като ти ги предложи прецени според парите и марката,пробвай я и готово.кви са ти орифлейми ейвъни...то на каталога с фотошопа кви ли не мигли могат да избарат ама всъщност как седи.между другото ако си решила все пак от там ейвъна са боклук,орифлейм е много по добре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    kak si boqdisa miglite ? s kakvo ? ako e s boq ne drazni li na o4ite ?
    a po temata az izpolzvam MAYBALine volume express i struashe okolo 10 11 lv i mnogo mi haresva
    е

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Аз позлвах дъкго време спирали на Ейвън и Орифлейм....Сега намерих по доброто решение: по ми харесва една спиралка на Голден Роус.По ефтинка е,но много ми харесва как стоят миглите ми.
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен
    Ами аз ползвам само на Орифлейм Най-хубава ми е на серията Gordani Gold за 15 лева

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си