.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Голям фен
    Град
    на луната
    Моята е на Мейбълиин, Volume Express Мисля че е към 15 лв, ама не съм сигурна. Преди имах XXL, и тя ми хареса, само че ми беше подарък и незнам колко пари е
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Ползвам няколко.Едната е на Ейвън и за мое учудване е страхотна.рекламираха я по тв-то.Струва 7-8 лева.Другата ми е на Лореал-Волюм Експрес.Просто е чудесна.Имам и още-на Голдън Роуз,пак една на Ейвън и на Манхатан

.................
    Guest
    Az polzvam na Avon SuperFull i naistina sam strashno dovolna.Izdaljava i mi sgastqva miglite.Ima super obem i cvqt,a puk i ne gi slepva.Struva nqkade okolko 7-8lv. Imam i edna na Oriflame Astonishing Lengths i ot neq sam dovolna stuva okolo 6-7 lv.

..........
    Guest
    Taq spirala deto reklamira Salma Heig e strahotna.I naistina si zaslujava pratite

Град
    Sofia
    A az si zeh na MAX FACTOR -2000 CALORIE...mnooogo sum dovolna,mnogo!Mislq 4e be6e kum 15 leva..zaslujava si,naistina!!!

Guest
    мойта е на манхатън -professional mascara, мноого е готина, вече си я купувам за втори път и мисля да продължавам да си я купувам.

mi az si polzvam taq novat ana Avon s gumenite 4et4ici..no e qka :P
    Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!

Аз сега използвам на Rimmel -Waterproof mascara и съм мнооого мноооого доволна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си