Колко теми изчетох във този форум, от преди една готина от сорта на "скъса се презерватива", "той си го извади, дали съм бременна" и т.н., и никога не съм си представял, че може и аз до стигна до там, че да пускам тема, не за това да питам, от къде да купя каквото трябва за приятелка си, а може би, защото искам да споделя, ей така, просто да си излея душата, защото вчера наистина ми беше един от най-лошите дни.
Правихме секс с приятелката ми първо на поляната над горичката при нас, след това пак се прибрахме в нас и тогава доиде лошия момент.
Почнахме да правиме секс, любихме се, ала бала, докато свърших, отидох в тоалетната да се измия и да сваля презерватива и видях СКЪСАНИЯ презерватив.
Първата ми мисъл беше - леле Ивайла ще умре от сдух и т.н. като разбере, на мен ми беше супер кофти заради нея, така и както за това, че не съм внимавал достатъчно и се е скъсал кондома.
През ум не ми е минавало да не казвам на Ивайла, измих се, влезнах в стаята и й казах, тя ми повярва, защото го казах наистина сериозно и от там цял ден, АЗ бях като препариран, тя също 1-2час и след това всено едно всичко и мина.
Утре трябва да й зема каквото трябва, да го пие ли, знам ли и дано всичко се оправи, защото не ми излиза от главата..
Сори ако съм досаден, ама исках просто да споделя на хора, които не познавам, защото ме е срам да споделя на приятели, или не до толквова срам, ами нямам смелост.. пък и е доста лично.