- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Нямам подход към момичетата ;(
zna4i imam edin maluk problem nqmam podhod kum momi4etata.na 17 godini sum i si nqmam gadje.kak to4no moga da slalq edno momi4e???ot klasa ne mi haresva nito edna,nqmam mn priqteli momi4eta taka 4e trqbva da e nqkoq nepoznata!ama kak da q zagovorq-malko tupo 6te e da q sre6tna na ulicata i da i kaja zdravei iska6 li da se zapoznaem.ili puk kato hodim na diskoteka mi e tupo da ida pri nqkoq i da i kaja zdrasti az sum edikoi si ai se zapoznaem.prosto nz kvo da pravq puk iskam da si hvana gadje.tva na 17 god sum i sum imal samo edna priqtelka prez jivota si prosto ne e normalno.nito sum grozem(daje naprotiv mn sum gotim) pari su6to ne mi lipsvat umen sum......edinstvenoto ne6to koeto mi lipsva e podhod.mnogo 6te sum vi blagodaren za suvetite
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
eee...sega...kat ne si haresva6 macka ne nasilvai ne6tata...na 18, imala sum si4ko na si4ko...3-4 vruzki i to ne koi znae kolko seriozni...no prosto da si fane6 "gadje" ei taka...za da si ima6...e malko detinskono est vinagi moje6 da tursi6 kontakti s novi momi4eta, za da ima6 vse pak vuzmojnost da se zapoznae6 s nqkoq potencialna liubima. Da re4em kat se subirate s priqteli se subiraite po-golemi kompanii...subirai se i s drugi kompanii, interesno e da ima hora, koito ne poznava6...
ina4e...kak da zagovori6 momi4e...ami v disco...otidi i q pokani na tanc...ne q obarvai...sled/po vreme na tanca zapo4ni nqkakuv razgovor - "kude u4i6; 4esto li idva6 tyk; haresva li ti muzikata; s kakvo se zanimava6"...ako razgovora vi potrugne...4udesno...razberete se da re4em da se vidite sledva6tata sedmica v discoto...razmenete si nomera..znam li...taka mi se stryva...no 4estno, pone pri men, ne e tolkoz lesno da si padne6 po nqkogo...kusmet vse pak
йохохо, моята специалностСлушай сега батя си - това да заговориш някое момиче на улицата (стига да е сама) не е излагация- стига да не говориш глупости. карай любезно - здравей , много бих искал да се запозная с теб (ако нямаш нищо впротив) оттам срещи и след срещите- кекс, хахах сри! иначе в диското колкото и да ти казван не е подходящо да се запознаете-освен ако не търсиш забвлени за вечерта
. и винаги прецени момичето те се делят на 2 групи - 1 вечер и 1+ вечер(образно казано).
и още нещо не и искай телефона веднага тфа е супер важно! само ако се заговорите, а най добре е по време на 1вата среща(щото тогаз сичко е опечено) в краен слушай й дай твоя. в краен...
GROAAARRR!!!! много яка група!
От кой град сиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аааа забравих нещо- чилл аут! всмисъл карай спокойно щото като си притеснен нещата могат се сдухат. най важното е 2вия път да се престрашиш! слет тфа дори и да те скъса е по-лесно. И не ги слушай такива да чекаш момичето те заговори- ние сме силния пол, силата е с нас![]()
Първоначално написано от Krem4eto
ot stara zagora sum![]()
abe da ti kaja sduhal sum se ne za drugo a za6toto vsi4ki momi4eta na moqta vuzrast si tursqt po golemi-mnogo po golemiПървоначално написано от Forbidden1
trqbva da e pone na 225 ima4e ne mu obru6tat vnimanie
![]()
opa iskah da kaja na 25 a ne 225 sryПървоначално написано от Анонимко
Хайде регистрирай се да си пишем на Лично!И ми пиши!!!Първоначално написано от Анонимко
v dikotekata ne oje da napravi6 ni6to,osven da zabie6 nqkoq za ve4erta ili prosto flirt.6tom nqma6 nabelqzana cel,vyob6te ne si pravi truda da ti4a6 zad nqkoq,posle 6te syjalqva6.povqrvai mi.mi tova e ot men.
еми ..нали си хубав? що ти тряя да забиваш мацките? Те не те ли харесват?при мен в повечето случаи Те ме "ЗаБиват":P просто...питай някои твои приятел ..дали има хубава братчетка примерно...и така или някоя приятелка.. и да те запознае с нея !
Бе ти се пробвай пък после се отказвайПървоначално написано от Анонимко
![]()
Емм прочетох мненията на другите и съм напълно съгласна с тях,но само искам да добавя,че например ако я заговориш на улицате,недей да се притесняваш даже и да се оплетеш,напротив така тя ще те помисли за по сладак и знаеш ли...Но в никъкъв случай не я лъжи абсолютно за нищо,защото може да има последствия...:P :P
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мда наистина другите ти казаха доста добри неща. Просто не мисли дали ще се представиш тъпо или не. Това е. Караш както ти падне.
И друго - абе що не пробваш да излизаш на чат срещи? Чати си, уговаряй си срещи. Лошо няма да ти кажа. В смисъл наистина тъпичко си е чата, ама като се замисля с повечето гаджета, с които съм ходила, съм се запознавала от чата. Странно, но факт. Пък и така повече се отпускаш. И аз не съм тръгвала да се запознавам с момчета, освен в дискотеката. Там си е най-лесно. Отиваш до него/нея и просто почвате да танцувате. Усмихвате се един на друг и след малко просто му/й казваш: аз съм еди си кой си приятно ми е.
това е голямата философия. Другото си идва от самосебе си.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Като се притесняваш да се запознаеш с непознати момичета и не ти харесват момичетата от обкръжението ти,има един доста добър вариант за теб - чата. Там не е притеснително да "заговориш" момиче,спокойно може да се опознаете,след време да се видите и ако се харесате да се вземете. Няма нищо лошо в този тип запознанства. Пробвай може и да стане.
"da slalq edno momi4e" Момичетата не се свалят, а спечелват. Това е за бъдеща сериозна връзка
"zdravei iska6 li da se zapoznaem" "zdrasti az sum edikoi si ai se zapoznaem" Не мисля че е тъпо, много е готино, но трябва да е придружено с чувство за хумор![]()
"prosto nz kvo da pravq puk iskam da si hvana gadje." Ако искаш да си хванеш нещо ходи на Сафари
"sum grozem(daje naprotiv mn sum gotim) pari su6to ne mi lipsvat umen sum..." И какво като имаш...ако се тнасш гадно с момичетата, на тях не им пука дори да си Орландо Блум и Брат Пит взети заедно.
"edinstvenoto ne6to koeto mi lipsva e podhod" ...ли нещо друго, което не си забелязал
mai tova 6te probvam ... ako se polu4i ne6to vednga 6te vi pi6a mersi mnogo na vsi4ki za suvetiteПървоначално написано от ATAKABG
![]()
saglasna samПървоначално написано от FikyScHetOo